Night run, rozlúčka s letom alebo spoznávanie iných krajín? Čo si vyberiete tentokrát?

Rozlúčka s letom

Leto sa už pomaly končí, a preto sa s ním treba aj patrične rozlúčiť. Spraviť tak môžete v nedeľu (10.09) od 14:00 na Štúrovej ulici a Starom moste, kde na vás čakajú hudobné a tanečné vystúpenia. Na svoje si prídu aj najmenší, takže neváhajte a vezmite aj svojich malých súrodencov. Pripravené je pre vás latino, samba, spoločenské tance, írske tance, swing dance, vyskúšať si môžete konkurz do US Lúčnica alebo pozrieť si šou Laci Strike & Street Dance Academy.

Telekom Night Run

Napätie, odhodlanie, únava, prekročenie limitov a hlavne úžasná atmosféra. To všetko zažijete na Telekom Night Run 2017. Na 9. ročníku nočného behu Bratislavou si budete môcť vybrať z dvoch disciplín – tradičná „desinka“ (trať na 10 km) alebo štafeta s vašim kamošom/kamoškou  na 2x5 km. Podujatie sa uskutoční pri Eurovei od 20:00.

Cesta za hranice pohodlia

Daniel Grega precestoval Thajsko, Vietnam, Laos, Austrálie, Indiu a Kazahstan. Po ročnom živote na cestách zažil množstvo zážitkov a chce sa s vami o ne podeliť. Žil s mníchmi, naučil sa surfovať či stopoval po Ázii. V nedelu (10.09) od 19:00 v Dobrodruh.sk cestovateľskej kaviarni & klubovni prezradí aj ako cestovať bez peňazi a bez znalosti cudzieho jazyka. Určite sa máte na čo tešiť.

Elektricity

Noc, ktorá vás nabije energiou. Traja DJi a tri výlety do rôznych sfér elektronickej hudby. Tak kto sa chce poriadne zabaviť? V sobotu (09.09) od 21:00 v KC Dunaj si môžete prísť zatancovať na jednu z najdlhšie hrajúcich českých DJiek IM Cyber, neskôr vás ovládne aj štýl elektronickej hudby s FVLCRVM a neodoláte ani freestylovým setom Juniora.

 

Foto: Pexels