Otvorenie bežeckej sezóny, Rock'n'Roll Night či Fresh burza kníh

Netušíte, kam sa pôjdete dnes zabaviť? Alebo neviete, kde odštartujete svoju bežeckú sezónu?  V našich tipoch na víkend vám odpovieme na tieto pesničky a dokonca sa dozviete, na akú prednášku by ste mali zájsť, ak si neviete dať rady s daňovým priznaním.

Otvorenie bežeckej sezóny 

Slnečné dni sú už tu a vy sa neviete dočkať, kedy vytiahnete svoje tenisky a pôjdete si zabehať? Neprežeňte to hneď na začiatku a príďte otestovať svoje bežeckú formu v nedeľu na Partizánku lúku. Budete sa môcť poradiť s trénermi o najvhodnejšom tréningu a, samozrejme, aj si dobre zabeháte. Zraz je ráno o 8:00 a po užitočných radách na vás čaká cestný beh (5 km a 10 km), Nordic Walking (5 km), deti do 10 rokov (500 m) a od 11 do 15 rokov (1 500 m). Štartovné je 8€.

Daňové a odvodové tipy Jozefa Mihála 

Na odovzdanie daňového priznania už nezostáva veľa času, ale čo je asi ten najväčší problém, veľa ľudí nevie, ako na to. Ak sú aj pre vás dane silná káva, určíte nesmiete chýbať na nedeľnej prednáške Jozefa Mihála, ktorý vám ponúkne daňové a odvodové tipy. Určite ich využijete buď na tohtoročnom podaní, alebo v budúcnosti. Jozef Mihál bude hovoriť aj o optimalizácií daní, odvodoch živnostníkov, umelcov a po prednáške bude nasledovať diskusia. Všetko sa začne o 18:00 v KC Dunaj v Bratislave.

Rock'n'Roll Night

Tiež ste si povedali, že dnešná noc je ako stvorená na zábavu? Vonku ani zima nie, tak baby môžu vytiahnuť šaty či sukne a ide sa tancovať na chytľavé rytmy rock’n’rollu, rockabilly a rocku. Odviazať sa môžete na českú energickú kapelu inšpirovanú 50. rokmi Twisted Rod, mladú punk-rock’n’rollovú skupiny Got Blue Balls a do tretice na vinylových nadšencov z Bratislavy The Ugly Selectors. Na prichystanie máte ešte pár hodín, pretože party sa začína až od 21:00 v klube KC Dunaj. Vstupné je 5€.

Fresh burza kníh

O chvíľu tu máme marec, mesiac kníh. Vo Fresh Markete si budete môcť v sobotu od 9:00 do 14:00 doplniť svoju knižnicu o nové i staršie knižky. Môžete dokonca naraziť aj na viaceré vzácne prvé vydania či preklady. Na svoje si prídu i zberatelia platní, ktoré si tam môžu kúpiť aj priamo na mieste priamo vypočuť.

Foto: Pexels