Nové filmy v kinách. Zaujme vás viac Zakladateľ alebo Vin Diesel?

Máte chuť ísť do kina? Môžete sa tešiť na tri novinky. Jedna z nich zaujme budúcich podnikateľov, druhá fanúšikov akčných filmov a tretia thrillerov.

The Founder: Zakladateľ

Pozrite si skutočný príbeh muža, ktorý si splnil svoj sen a vybudoval najznámejšiu sieť rýchleho občerstvenia. Ray Kroc (Michael Keaton) dostal objednávku na 6 mixérov na výrobu mliečnych šejkov od bratov McDonaldovcov, ktorí vtedy vlastnili ešte len malú reštauráciu s hamburgermi. Ray sa rozhodol túto objednávku vybaviť osobne a odvtedy sa začala písať história tohto veľkého impéria.

xXx: Návrat Xandera Cage

Xander Cage (Vin Diesel) žije a je pripravený to „natrieť“ tým najväčším hnusákom sveta. Teraz sú na rade chlapi, ktorí ukradli tajné zariadenie nazývané Pandorina skrinka. S jeho pomocou vám môžu až z obežnej dráhy hodiť vybraný satelit priamo na hlavu. Vlada si s tým však nevie rady, a preto prichádza Xander Cage, aby dal dokopy tím jemu čo najpodobnejších šialencov. Tí nerieš legálnosť ani služobné postupy, takže sa máte na čo tešiť.

Split: Rozpoltený

Tri študentky má viezť domov na prázdniny otec jednej z nich. To sa však nestane. Stačí chvíľa a namiesto otca sedí za volantom zvláštny chlapík Kevin a tri študentky sú omámené nejakými chemikáliami. Preberú sa až zamknuté v pivnici. Zistia, že ich väzniteľ je totálny blázon. Má 23 osobností a čoskoro sa prebudí aj 24. Pomôcť sa mu snaží aj psychologička, ale nepomáhajú jej ani dlhoročné skúsenosti. Vyznať sa v ňom pokúša aj jedno z dievčat, ktoré chce jeho stav využiť na útek. Podarí sa jej to kým sa prebudí Kevinova 24 osobnosť?

 

Zdroj: cinemacity.sk                                           Foto: Pixabay                                                     Video: YouTube