7 typov žien, ktoré ťa každý deň rozčuľujú na sociálných sieťach

Ich revírom sú sociálne siete, ich tempo je vražedné... prinášam vám zopár typov žien, ktoré nie sú až tak populárne medzi priateľmi na Facebooku. Verím, že to jemnejšie pohlavie zoberie s humorom a prehodnotí, či je práve toto zoznam, na ktorom sa chceli ocitnúť.
#sorrynotsorry

 

1. Povolanie matka
Chápem, že narodenie dieťaťa je moment, ktorý úplne zmení tvoj život. A aj tvoj Facebook. Ja sama milujem vtipné videa s bábätkami, avšak potrebujem k životu fotku tvojho synčeka, ktorý nechce zjesť tekvicovú omáčku a je ňou celý zamazaný? Všetci aj tak dobre vedia, že tie obrázky srdiečok, ktoré ti kreslí v škôlke, potom vyhadzuješ do koša.

Hashtagy, podľa ktorých ju spoznáš: #supermama#životnéokamihy#akorýchlorastie#užmá24mesiacov#milujúcamatka

 

2. Motivátorka ľudu
Ver mi, to najhoršie čo môžeš urobiť, je dať si do profilu, v kolónke štúdium, vysokú školu života. Nechcem byť zlá, no obrázky zo stránky "Život bohatých" zdieľajú iba chudobní. Majetní si užívajú peniaze a určite o tom nefilozofujú v statusoch. Ty nie si žiaden Rocky a to, že denne pridáš 10 motivačných príspevkov iba hovorí o tom, že si sa sama ešte neodhodlala na zmenu.

Hashtagy, podľa ktorých ju spoznáš: #dennáinšpirácia#začnideňpozitívnymcitátom#nájdisvojelepšieJA#ajSteveJobsniekdezačínal

 

3. Fanúšička testov
Dievča drahé, vieš o tom, že každému vychádza vo facebookových testoch, že vyzerá ako Angelina Jolie? Myslíš, že je reálne, ak nejaká aplikácia vie predpovedať, či budeš bohatá a aký dom budeš v budúcnosti  vlastniť? Hlavne ma, prosím ťa, neoznačuj v rebríčku top kamarátov.

Hashtagy, podľa ktorých ju spoznáš: #veštenie#vyššiafacebookovámoc#tretieoko#magickáguľa#krajšiabudúcnosť

 

4. Instagramová kulinárka
Vieš uvariť len párky a tvojou špecialitou sú špagety so syrom, šunkou a kečupom? Vitaj medzi čajovými kuchármi! Prečo sa však na Instagrame prezentuješ inak? Ak aj si schopná v kuchyni, nezabudni, že v tvojom zozname priateľov je veľa hladných ľudí a keď sme hladní, nie sme to my...

Hashtagy, podľa ktorých ju spoznáš: #raw#vegan#milujemvarenie#odfotilasomtonarýchlo#masterchef#michelinováhviezda#mňam

 

5. Modelka
Tvoja modelingová agentúra je Instagram a v portfóliu máš stovky fotiek z kúpeľne. Ako mohla tá fotka vzniknúť hneď po prebudení, keď si tam namaľovaná a učesaná? Nechápem, prečo vždy prepáliš jas na fotke tak, aby ti nebol vidieť ani nos. To fakt si si googlila či existuje nejaký plastický chirurg, ktorý by ti prioperoval psie uši zo Snapchatu lebo si s nimi zlatšia?

Hashtagy, podľa ktorých ju spoznáš: #model#selfie#portrét#čiernobiela#bezmakeupu#ibajedenefekt

 

6. Zdieľanie, mám zo všetkého najradšej
Všetky aktuality, ktoré sa stali vo svete nájdem na tvojom profile. Politika, hudba, šport, ku všetkému máš čo povedať a všetkým to lezie na nervy. Aspoň, že sa občas stratíš v internetových diskusiách a zabudneš popridávať ďalšie novinky. Aj keď neskôr nám to všetkým vynahradíš.

Hashtagy, podľa ktorých ju spoznáš: #svetvkocke#právesastalo#dianievcudzine#správyodvanástej

 

7. Žena žien
Vravíš, že si feministka, ale diskriminuješ každého jedného muža. Je to iba mnou, alebo tento tvoj prístup nezaváňa zrovnoprávnením pohlaví? Najslávnejší status tejto skupiny je: "Všetci muži sú rovnakí.", v playliste má iba Beyonce (au, toto ma ako fanynku zabolelo) a hovorí, že radšej bude navždy žiť s mačkami. Kľudne zajedz toho Valentína pizzou a naďalej vyplakávaj na Facebooku.

Hashtagy, podľa ktorých ju spoznáš: #beyoncezaprezidenta#ženskásila#mužisúprasatá#ChanningTatumjetop#navždysamaačo?!