Maturanti, tieto hity nesmú na vašej stužkovej chýbať!

Sezóna stužkových slávností sa nezadržateľne blíži a prípravy na najväčšiu udalosť stredoškolského života vrcholia. Redakcia Študentských novín prináša maturantom zoznam hitov, ktoré by rozhodne nemali chýbať počas nočnej zábavy. 

  • Stužková (Elán) - najikonickejší hit všetkých stužkových s príznačným názvom. Pieseň od Elánu budú poznať všetci rodičia a učitelia a na parkete ju z plného hrdla zaspieva aj najmladšia generácia. Toto rozhodne nesmie chýbať! 
  • ZRPŠ (Pavol Hammel) - pieseň zo školského prostredia, ktorá ihneď na začiatku do tanca síce nevyzve, ale po začiatku refrénu sa to na parkete bezpochyby vo veľkom rozbalí. 
  • Nie sme zlí (Elán) - ďalší kúsok z repertoáru Elánu, ktorý pozná každý. Mladí maturanti si pred celým učiteľským zborom a pred všetkými rodičmi s radosťou zaspievajú najmä refrén. 
  • Jede jede mašinka (Maxim Turbulence) - český hit, ktorý zaručene rozprúdi zábavu a na parket dostane naozaj každého. Na začiatku dlhého vláčika môže byť symbolicky triedny učiteľ, ktorý si za sebou povedie všetkých svojich žiakov. 
  • Diridonda (Helena Vrtichová) - touto piesňou postavíte na nohy všetkých rodičov a staršiu generáciu učiteľov. Obrovský hit im pripomenie mladosť a časy slávneho Repete. 
  • Dlouhá noc (Helena Vondráčková) - čo by to bolo za zábavu bez tohto hitu? Odporúčame pustiť ho na začiatku, aby ste všetkým jasne ukázali, ako sa má večer vyvíjať!
  • Záverečná (Iné Kafe) - ukončiť dlhú noc treba vo veľkom štýle a nič vhodnejšie ako Záverečná v tomto prípade neexistuje. Keďže Iné Kafe je kapelou detstva súčasných maturantov, rodičia pesničku zrejme nebudú poznať, no záver veľkej párty musí patriť mládeži, takže to vôbec nevadí!

Foto: Pixabay