Speváčka Lea Danis vydáva debutový album. Podieľali sa na ňom producenti z celého sveta

Slovenská popová speváčka a textárka Lea Danis splnila sľub a práve v týchto dňoch dokončuje svoj debutový album s názvom „In Between the Worlds“. Okrem rádových songov „Dance“ a „Nádej“ na ňom nájdete aj dve letné novinky, ktoré vyjdú ešte toto leto. 

Album „In Between the Worlds“ s ôsmimi skladbami vrátane noviniek je aktuálne možné získať v pre-release crowdfundingovej kampaniktorú speváčka spustila začiatkom júna. “Keďže si nielen hudbu, texty, ale všetko okolo robím sama, vnímam sympatie fanúšikov ešte skôr, ako je samotné CD na svete, ako ohromnú podporu. Všetci, ktorí sa zapoja, sa automaticky dostávajú na taký môj špeciálny VIP list, ktorý som si nazvala Great supporters. Chcem sa im všetkým poďakovať a vrátiť im ich dôveru v blízkej budúcnosti aj s úrokmi. Za ich odvahu,” hovorí sympatická blondínka. 

Speváčka Lea Danis vydáva debutový album. Podieľali sa na ňom producenti z celého sveta

Jednou z noviniek je aj svieži song „Follow“, ktorý sa na sfinalizovanie dostal až do newyorského štúdia. Podieľal sa ňom aj Randy Merrill známy spoluprácou na hitoch ako Shallow od Lady Gaga alebo Thank you, Next od Ariany Grande. 

Speváčka Lea Danis vydáva debutový album. Podieľali sa na ňom producenti z celého sveta

Druhým prekvapením je skladba „The Sky“, na ktorej Lea spolupracovala s obľúbenou slovenskou DJ-skou dvojicou Drozďo&Demex. Tá je známa letnými hitmi, ktorými každoročne zásobujú slovenské rádiá a kluby. Pesnička sa spoločne aj s klipom objaví v priebehu leta.

Na albume celkovo so speváčkou spolupracovali hudobní producenti a umelci zo Slovenska, Čiech, Ukrajiny, Ameriky, Švédska a Brazílie. 

 

FOTO: Archív Ley Danis/Mino Debnar Visuals