Novinka od Dinela s poriadnym letným nábojom

Mladý hudobný producent, skladateľ a dídžej menom Dinelo predstavil verejnosti ďalší song. Dinela môžete poznať zo slovenských rádií, má za sebou spoluprácu s rôznymi zahraničnými aj slovenskými hudobníkmi. Medzi jeho najúspešnejšie skladby patrí „Leave me now” s talentovanou speváčkou a herečkou Veronikou Strapkovou.

Po dance-popových lovesongoch prichádza s novinkou „Without you”, ktorá opäť dvíha zo stoličiek. Na prvý pohľad „opúšťačka” je síce o nešťastnom vzťahu, ukazuje však, ako nabrať odvahu a ísť vlastnou cestou bez trápenia a hádok. „Veľmi rád vo svojich skladbách zanechávam aj nejakú pridanú hodnotu – či hudobnú, alebo práve tú textovú. V tejto skladbe chcem ukázať práve to, že ak niekto prežíva nešťastný vzťah a nie je v ňom šťastný, mal by ho pustiť a zostať radšej sám. Život je len jeden a nemali by sme strácať čas nad vecami, ktoré už nedávajú zmysel,”  prezradil Dinelo.

Dinelo do nového videa prizval blogerku a influencerku Lindu Babušík Adamčíkovú. „Hudba je pre mňa do istej miery liek, keďže už neraz mi pomohla v ťažkých chvíľach. Preto som veľmi rada, že som si mohla zahrať vo videoklipe pre Dinela k jeho piesni s krásnym textom a chytľavou melódiou. Verím, že tento song pomôže vyliečiť nejedno zlomené srdce," povedala Linda Adamčíková. Aj keď je Linda šťastne vydatá, vo videoklipe si zahrala dievča po rozchode, ktoré chce skončiť so svojim trápením z nešťastného vzťahu. Vo videoklipe, ktorý nakrútil Peter Krbaťa, Linda prechádza cez uličku v Košiciach v spomalenom zábere, kde aj napriek nešťastnému textu melódia dodáva piesni letný veselý náboj.

 

Foto: Facebook/Dinelo