Keď živý prenos nedopadne podľa predstáv, ale aspoň poriadne pobaví

Živý prenos môže byť občas veľmi riskantný. Presvedčil sa o tom profesor politológie na univerzite v Južnej Kórei, ktorému počas rozhovoru cez Skype vtrhli do pracovne nepozvaní hostia.  Určite pobavia aj vás.

Vážna téma sa môže zmeniť na poriadnu komédiu, keď si zabudnete zamknúť dvere. Odborník na politológiu Robert Kelly viedol debatu s reportérom BBC o vážnej politickej situácií v Južnej Kórei, keď sa mu zrazu jedno z jeho detí otvorilo dvere a veselo nacupitalo k otcovi. Profesor sa najprv snažil dieťa odohnať rukou, ale potom do miestnosti prišlo v chodítku aj druhé dieťa. Expert sa ešte chvíľu tváril, že sa nič nedeje, až pokým vtrhla do pracovne žena a deti sa snažila odtiahnuť preč. Robert Kelly už neskrýval mierne pobavenie, ale určite mu celá situácia nebola príjemná.

Ale aj také veci sa stávajú. Redaktor a Robert Kelly všetko výborne zvládli a rozhovor vďaka vtipnému osvieženiu videlo už niekoľko miliónov divákov. Možno profesor našiel spôsob ako podať serióznu (bohužiaľ, pre niektorých nezaujímavú) tému lákavým spôsobom.

 

Foto: YouTube

Video: YouTube