Nočná mora? V NHL predstavili najdivnejšieho maskota

Maskoti sú neodmysliteľnou súčasťou športových podujatí. Zabávajú publikum, tí lepší nielen mladých, ale aj starších. Vymýšľajú rôzne šialené kúsky a sú spestrením celého podujatia.

Napriek tomu ich stále niektoré vrcholné športové kluby doteraz nemajú. Jedným z nich bol aj celok z NHL Philadelphia Flyers. Tí sa to pred začiatkom nového ročníka rozhodli zmeniť a predstavili Grittyho. Začal sa právom označovať za najdesivejšieho a najčudnejšieho maskota v hokejovej profilige.

Klub ho okrem fotiek a videa predstavil aj krátkym textom

Jeho otec bol tyran, prirodzene tak po ňom zdedil nejaké vlastnosti. Je talentovaný, ale krutý. Zanietený bojovník, ktorý je známy svojou slabou obratnosťou, vzhľadom k jeho veľkosti. Je verný, ale taktiež darebák. Ako správny fanúšik Flyers miluje oranžovú a čiernu. Nebude milý k tým, ktorí fandia inému tímu.

Tvrdí, že sa v okolí štadióna pohybuje už dlhšie, ale až teraz sa odvážil ukázať verejnosti svoju tvár. Je vtipný, ale má aj nejaké zvláštne vlastnosti, ktoré sú zábavné aj divné.  Niekoľkokrát sme ho prichytili pritom, ako jedol sneh z rolby. Miluje hot-dogy a najradšej si ich vychutnáva počas akcie: Hot-dog s Flyers za jeden dolár.

Po tomto všetkom je jasné, že je jedným z nás.

 

Foto: twitter.com/NHLFlyers