Zrodila sa hviezda je lacný romantický film

Zrodila sa hviezda. Film, ktorý sme v tomto období mohli vidieť v kinách. S veľkou propagáciou na billboardoch som aj ja zavítala do kina na očakávaný film. V hlavných úlohách sa nám v ňom predstavila Lady Gaga ako Allly a Breadly Cooper ako Jackson Maine.

Ponúkli nám romantický príbeh o neznámej čašníčke, do ktorej sa zamiluje hlavný hrdina, spevák, v bare na jej predstavení. Táto romantická zápletka sa ďalej vyvíja veľmi predvídateľne. Hlavní hrdinovia sa dajú dokopy na parkovisku pred obchodom. Ally je najprv ostýchavá, no i tak odhodí svoje zábrany a vylezie na pódium za Jacksonom, kde si ju ľudia zamilujú. Príbeh pokračuje, čašníčka je známejšia a známejšia, vďaka jej priateľovi, ktorý okrem nej miluje aj alkohol. Tieto jeho dve lásky sa stretnú na odovzdávaní cien Grammy, kde Jackson urobí svoju potrebu rovno na pódiu pred zrakmi divákov. Z filmu nám je jasné, že toto bola Allyna posledná kvapka a jej priateľ odchádza na protialkoholické liečenie. Liečba prebehne úspešne a Jackson sa vracia späť domov, kde ho čaká jeho, stále nesmierne zamilovaná, priateľka. No pod ťarchou výčitiek, vnútorných, ale aj od ľudí, spácha samovraždu. Film končí smutnou baladou a slzami mnohých ľudí v kine. No mojimi nie.

Zrodila sa hviezda je lacný romantický film

Tento druh romantickej zápletky vidíme takmer v každom druhom romantickom filme. Bolo to až príliš lacné. Herci, Lady Gaga a Breadly Cooper však odprezentovali úžasné výkony. Do popredia by som dala pesničky, ktoré spievala Gaga. Tie boli naozaj výnimočné, musíme oceniť najmä jej hlas. Pokiaľ človek nechce byť sklamaný lacnou romantikou, tak toto nie je film pre neho, no aj tak to bol príjemný zážitok a pesničky z tohto filmu si vždy rada vypočujem.

 

Foto: taxidrivers.it, pikosky.sk