Ako (ne)zbaliť babu

Vždy musíš mať tri základné veci: gél na vlasy, vreckové a štýl.

Nagélované vlasy sú potrebné, či už ideš do klubu alebo vyniesť smeti. Daj si však pozor, pretože počas večera  ti môže účes spľasnúť. Vtedy rýchlo schmatni kabelku, eh sorry, svoju frajerskú bundu a utekaj na toaletu. Tam z tajného vnútorného vrecka vytiahni tubičku s gélom a dôkladne si ho uprav.

Keď už si si istý, že vyzeráš jak pán, oprite sa s kamošom o bar a zapni vyhľadávanie. Zapamätaj si, dôležité je, aby mala veľké prsia, vysoké opätky a minisukňu. Videl si Scary Movie? Na hlavu môžeš vždy dať aj tašku. Hlavne vsaď na istotu, lebo je možné, že ak ti náhodou dôjde gél, ona ti požičia svoj.

Keď si konečne našiel tú pravú, pošli jej drink. Samozrejme, nie hneď ten najdrahší, ten si objedná časom sama. Do tajného vrecka ku gélu si vždy schovaj päť evri na taxík. Vypočítaj si, aké ti oco dal vreckové a koľko na ňu môžeš minúť. Podľa toho zistíš, o koľkej sa oplatí ísť za ňou.

Keď usúdiš, že je čas, vydaj sa a choď do toho. Ale štýlovo. Nahoď ležérny úsmev, trikrát si po ceste prejdi rukou vlasy. Spoločnú tému určite nájdete v móde, vlasovej kozmetike, či ideálnej selfie póze.  Pozor však, aby nenadobudla pocit, že sa ti viac páči jej brat, občas ju chyť za stehno.

Okolo druhej navrhni, že párty môže pokračovať aj u teba. Ideálne je, ak sú v loveckú noc rodičia niekde preč. Takže, keď sa o tretej konečne dotrepete ku vám, zapni One Direction, nalejte si z otcovho stoeurového vína a tvár sa, že si namäkko.

Ráno hlavne nekrič. Pokiaľ nastala zombie apokalypsa, aj tak ti to nepomôže. Radšej si s úsmevom zapíš vnútené telefónne číslo. Ak chceš mať istotu, mimochodom spomeň, že umývačka riadu je práve pokazená a netušíš, ako narábať s vysávačom. Potom nielen, že nebudeš za kreténa, ktorý neodpovedá na telefonáty, ale sama ti už nezavolá.

 

Na záver, ti dáme aj zopár ozajstných rád:

Ženy sú inteligentné. Aspoň väčšina. Pokiaľ na ňu pôjdeš prirýchlo, pravdepodobne si pomyslí, že chceš len jedno. Ak sa  ale budeš držať príliš vzadu, máš istú jednosmernú vstupenku do friendzone. Nie nadarmo sa hovorí, že najlepšia je zlatá stredná cesta.

Chcú byť dobývané, ale chcú aj dobývať. Neukáž hneď, že si z nej úplne hotový. Chlapi, ktorí o ženu javia príliš okatý záujem a podľa toho sa aj správajú, začnú byť časom otravný. Zo začiatku jej to polichotí, ale musíš ju nechať, nech aj ona zabojuje o teba.

Keď ju už máš nezabudni, že každá žena sa chce cítiť výnimočná a príťažlivá. Nemusíš jej denne kupovať drahé náušnice a posielať darčekové koše do práce. Stačí, keď jej občas prinesieš kvet, spravíš raňajky do postele a povieš, že je nádherná.

 

Foto: Pixabay