Ako vzbudiť záujem - overené

Podľa môjho osobného prieskumu muži naozaj chcú len to, čo sa nedá tak ľahko získať . Musia sa snažiť, prekonávať prekážky, aby dosiahli svoje konečné víťazstvo. Predstav si nasledovnú scénku. Chalan príde za babou, povie jej pár otrepaných fráz a dievča hneď prejaví záujem. Ideálny koniec. No nie pre chlapa. Takáto scénka však môže dopadnúť dvojako. Po prvé, odradí ho to. Ak nie tak príde ten horší variant, staneš sa pre neho len zábavkou. Niečím, čo veľmi rýchlo dosiahne a ak sa nezamiluje, tak aj rýchlo pošle preč. Ani teba by nebavilo nájsť poklad hneď za prvým rohom. Predsa až poriadne dobrodružstvo a úsilie ti zabezpečí radosť na vytúženom konci. Vzbudiť záujem je teda veľmi dôležité a nie každá z nás to vie.

Malý trik

Tento nápad k nám prišiel z Čiech. Stretla som jednu babu, ktorá svojho terajšieho frajera spoznala v práci. Na začiatku sa to zdal byť bežný príbeh, veď koľko vzťahov vznikne na pracovisku. Chalan postupoval úplne obyčajne. Najprv zbieral odvahu, potom sa rozhodol vypýtať si jej telefónne číslo. Práve v tejto chvíli dievča ukázalo svoju vynaliezavosť a dávku humoru. Rozhodla sa, že mu číslo nepovie hneď. Každé číslo mu povedala v iný deň. Chalan si teda musel počkať desať dní, kým jej mohol zavolať. No ukázal však viac než len trpezlivosť, ukázal hlavne záujem o ňu.

Rada na záver

Keď sa rozhodneš použiť tento trik, nezabudni povedať chalanovi čísla v správnom poradí. Pochybujem, že by sa našiel niekto tak vytrvalý, aby skúšal všetky číselné kombinácie :-)