Trik ako si zaručene získaš babu

Existuje kopec trikov ako si môžeš získať ženské srdce ale nie všetko vyjde na sto percent. Správne načasované slová, darčeky, výlety, ani kvetinky nemusia byť to pravé, čo naozaj zaujme ženu po niekoľkých stretnutiach. Odhadnúť vhodný darček po pár rozhovoroch dokáže málokto. Plyšový medveď ani kytica totižto nezaberú na každú. Dôležité nie je vyvolať chvíľkovú radosť ale dlhodobú spomienku, pri ktorej si žena povie: „toto by spravil málokto.“ Keď v žene vyvoláš tento dojem, si na veľmi sľubnej ceste.

Aj keď sa to najčastejšie spomína pri chlapoch, platí to aj pri ženách. Láska ide cez žalúdok. Chutné jedlo pripravené, zdôrazňujem, tebou, dokáže spraviť hotové divy. Dokonca ženská predstava chlapa v kuchyni je asi rovnako sexy ako s dieťaťom na rukách.

Možno si myslíš, že táto informácia ti je úplne nanič, keď ti celý čas vyvára doma mama a ty nevieš nič poriadne spraviť. Preto ti ponúkam chutný recept, ktorý pôsobí zložito na prípravu, ale sám uvidíš že je veľmi jednoduchý. Nechala som sa inšpirovať jedným z receptov z mimibazaru. Sú to kuracie závitky s omáčkou zo sušených sliviek. http://www.mimibazar.sk/recept/27611/kuracie-zavitky-s-delikatnou-omackou-zo-susenych-sliviek. Toto jedlo mám odskúšané a odporúčam dať do omáčky len hrsť sliviek a jednu smotanu. Mäso piecť odkryté naozaj len 10 minút, inak sa ti vysuší. MCK je mleté čierne korenie, ak by niekto nevedel.

 

Rada na záver

Predtým ako potencionálnej frajerke niečo navaríš, skús jeden rozhovor venovať téme jedlo, Presnejšie, čo jej chutí a nechutí. Možno mnou zvolený recept nebude presne pre ňu a lepší výber budú napríklad cestoviny.

 

Foto: Pexels