5 vlastností, ktoré ženy neznášajú na mužoch

Včera ste sa v našich Študentských novinách mohli dočítať, aké vlastnosti alebo zvyky prekážajú mužom na ženách. Dnes sa na to pozrieme z opačnej strany. Čo vadí ženám na chlapoch?

Dotieravosť

Vlastnosť, ktorá prekáža asi všetkým ženám. Sedíte si niekde pri káve a zrazu k vám príde chalan. Poviete mu, že o neho nemáte záujem a jeho to stále neodrádza. Páni, aj keď sa možno v niektorých vtipných obrázkoch dozviete, že každé nie nemusí znamenať nie, ale v tomto prípade to znamená doslova „choď preč“.

Byť nasilu vtipný

Zmysel pre humor je príťažlivý pre každú z nás. Ale ako sa hovorí, všetkého veľa škodí, to platí aj v tomto prípade. Samozrejme, teraz od vás nechceme, aby ste boli úplne ticho, stačí, ak to nebudete preháňať a nebudete nasilu vtipný.

Iný v partii ako doma

V partii veľký frajer a doma sladučký ako med, zmena o 180 stupňov. Povedzme si úprimne, niektorým z nás to poriadne lezie na nervy. Buďte občas milí na svoje partnerky aj v spoločnosti a uvidíte, že to ocenia.

Urážlivosť

Je horší ako baba, veta, ktorá prejde hlavou asi väčšiny z nás. Muži rozmýšľajte, kebyže chce vaša frajerka chodiť so ženou, tak si s ňou začne. Ale ona sa rozhodla pre chlapa, tak ním buďte.

Namyslenosť

Jasný víťaz. Toto neznášajú obe pohlavia ako preukázala aj včerajšia anketa. Muži a ženy neurážajte sa, keď vás niekto upozorní, že takí ste. Skúste to zmeniť, v opačnom prípade inak hrozí, že s vami nikto nevydrží.

 

Foto: Pexels