Aj páni si môžu užiť Valentína! Ponúkame tipy na veci, ktoré ich určite potešia

Sviatok zaľúbených neoslavujú iba ženy. Aj páni radi počujú, čo pre niekoho iného znamenajú a tiež majú radi pocit výnimočnosti. Kvetmi a čokoládkami by ste ich síce pravdepodobne neohúrili, ale stále je tu množstvo nápadov, ktorými ich môžete potešiť.

1. Dobré jedlo

Láska ide cez žalúdok. Vezmite svoju mužskú polovičku na kvalitný hovädzí stejk či na suši. Alebo mu niečo dobré navarte doma. To určite s radosťou privíta! Odporúčame preferovať obľúbené jedlá a zbytočne neexperimentovať, nemuseli by ste sa totiž trafiť do čierneho a to by bola škoda. 

2. Ochutnávka alkoholu

Obľubuje váš partner pivo, víno alebo whiskey? Darujte mu na Valentína poukaz na ochutnávku alebo ho tam rovno vezmite. Príjemné posedenie v pivničke s výkladom a ochutnávkou obľúbeného alkoholu nemôže dopadnúť zle. 

3. Pár hodín oddychu

Nie, nehovoríme o dovolenke, ale iba o kratučkom wellnese, ktorý možno absolvovať v každom väčšom meste. Počas dvoch hodín stihnete vírivku, saunu a ešte aj masáž. Príjemný čas strávený relaxovaním vo dvojici vás dokonale vytrhne z kolotoča myšlienok a povinností. 

4. Športová aktivita

Skúste niečo, čo bežne nerobíte. Kedy ste napríklad hrali kalčeto? A čo biliard? Vybehnúť občas do zafajčenej krčmy na dedine či na sídlisku vám nemôže uškodiť. Zažijete tam množstvo zábavy.

5. Povedzte mu, čo pre vás znamená

Áno, aj chlap to potrebuje počuť. Povedzte mu, že je pre vás výnimočný a že si ho vážite. Vedzte, že tieto slová sa mu zapíšu hlboko do srdca a váš vzťah to ešte viac posilní. 

 

Foto: Pixabay