Viete čo mužoch na ženách najviac odrádza? My sme to pre vás zistili

Niektoré ženské vlastnosti, zlozvyky sú jednoducho pre mužov odpudivé. Nech si povedia čo chcú, nevedia tomu zabrániť. Opýtali sme sa teda chlapov, čo im najviac prekáža na nežnom pohlaví.


Neochota prijímať pomoc
Niektorí chlapi sa idú pre nás aj potrhať a my hrdo odolávame. Vláčime ťažké tašky, aj keď nám naši partneri ponúkajú pomoc. Vidia ako trpíme, ale aj tak si trváme na svojom a mužov to zbytočne rozčuľuje. Možno nie je na škodu, prijať niekedy pomoc a premôcť svoju hrdosť. 
 

Fajčenie 
Zlozvyk, ktorý netrápi len samotných fajčiarov ale hlavne ich okolie. Nepríjemný pach nie je určite lákadlom pre vašich partnerov a ani budúcich partnerov. 


Prílišná nedostupnosť 
Je všeobecná pravda, že mužovi nemôžete hneď sadnúť na lep. Nebudete pre neho už zaujímavé. Chlapi potrebujú dobrodružstvo, prejaviť trochu snahy a vychutnať si sladký pocit víťazstva. No problém však nastane, keď to ženy preženú. Niektoré z nich naťahujú chlapov celé mesiace, niekedy aj dlhšie a málokto to dokáže vydržať. Povedzme si úprimne, ktorá z nás by to vydržala.


Nadávanie 
Ďalší nepríjemný zvyk, ktorý chlapov odrádza. Je síce veľmi diskutabilné, či by sme ho mali tolerovať aj u mužov. Ale asi sa musíme zmieriť s tým, že sme vnímané ako pohlavie, ktoré by malo byť milé a láskavé, a teda malo by sa zdržiavať  všetkých pejoratív.


Namyslenosť 
Ja viem všetko najlepšie, ja som najkrajšia a vlastne ja ťa môžem kedykoľvek poslať ... preč. Chodili či len priatelili by sme sa s takýmto človekom? Určite nie
 

Foto: Pexels