Pozor, blíži sa Valentín! Ponúkame vám 5 tipov ako potešiť svoje partnerky

Štrnásty február je dňom zaľúbených. Aj keď mnoho ľudí mu vyčíta komerčnosť, ktorú tento sviatok rokmi nadobudol, stále je skvelou príležitosťou stráviť príjemný čas so svojou polovičkou. Študentské noviny vám prinášajú niekoľko tipov ako na to.

1. Strávte spolu príjemný čas

Pozvite svoju partnerku na romantickú večeru do reštaurácie a vyšperkujte to pohárom kvalitného vína, alebo ju zoberte na príjemnú prechádzku či do kina. Fantázii sa medze nekladú, avšak odporúčame podniknúť niečo, čo nerobíte denne, aby ste mali obaja pocit výnimočného večera.

2. Romantika aj na diaľku

Pokiaľ so svojou partnerkou nemôžete byť na Valentína osobne, nezúfajte. Lásku jej môžete vyznať aj na diaľku. Aj v tomto prípade ale odporúčame urobiť to netradičným spôsobom - keď spolu telefonujete pravidelne, teraz jej nahrajte video, v ktorom jej môžete povedať, čo k nej cítite a čo pre vás znamená. 

3. Láska ide cez žalúdok

Či už v reštaurácii alebo doma, dobrým jedlom nemôžete nič pokaziť. Prejavte však trochu kreativity a vyhnite sa fastfoodom a nezdravým potravinám. Odporúčame ľahké, ale výživné jedlá z kvalitnejších surovín. Samozrejme také, aké má vaša polovička rada. 

4. Drobnosť vždy poteší

Partnerke môžete kúpiť aj menšiu drobnosť. Klasikou sú kvety alebo cukrovinky. Ak však hľadáte niečo netradičné, zamyslite sa nad tým, po čom vaša polovička dlhšie túži. Rúž na pery? Šatka? Alebo nový kryt na mobil? Skúste sa len zamyslieť a niečo vám určite napadne.

5. Vyhraďte si čas iba pre ňu

Často chodievate von aj so skupinou kamarátov? Teraz urobte výnimku a dajte jej pocítiť, že je pre vás dôležitá. Odložte mobilný telefón, zabudnite na večerné pivo s kamarátmi a venujte sa iba jej. To pre ňu bude tým najkrajším darčekom. 

 

Foto: Pixabay