Najhoršia vec, ktorú môže spraviť chlap

Muži stále hľadajú čo najspoľahlivejší spôsob ako zbaliť ženu. Čítajú rôzne články, rady, triky alebo spovedajú kamarátky. Rozmýšľajú aké darčeky žene majú kúpiť, na aké miesta ju zobrať a podobne. Splnia všetko najlepšie ako len môžu a už už keď to vyzerá sľubne, tak úplne pohoria. Spravia jednu, no veľmi zásadnú chybu. Najprv si myslia, že to nie je problém, veď všetko ide podľa „plánu“ a toto je len menšia komplikácia.  Ale mýlia sa.

Tomuto sa radšej vyhni

Ak si videl film Hitch (Liek pre moderného muža), tak už možno vieš, o čom hovorím. Len ti potvrdzujem, že je to pravda. Najhoršiu vec, ktorú môžeš spraviť je, že si znepriatelíš najlepšiu kamarátku tvojej potencionálnej frajerky. No aj keď baba rozmýšľa vlastným rozumom, často sa nechá ovplyvniť názorom svojej kamarátky a to spôsobí neuveriteľné problémy. Predstav si, že vždy, keď ťa spomenie, jej kamarátka len prekrúti očami. To je len prvý stupeň. Pokročilejšia fáza bude, ak sa opýta „čo na ňom vidíš?“ alebo „prečo s ním si?“. Najhoršia, keď začne spomínať podľa nej lepších chalanov ako si ty. No a úplná katastrofa, samozrejme, pre teba bude, ak začne rozmýšľať, že možno má kamarátka pravdu. Veď ona má momentálne „ružové okuliare“ nevidí tvoje nedostatky a kamarátka vidí všetko objektívne.

Nezhody aj v budúcnosti

Bohužiaľ, tento problém nezmizne ani po začiatku vzťahu. Udalosti, na ktorých sa budeš s jej kamarátkou stretávať budú len pribúdať. Tvoja frajerka nebude skrývať svoje pocity, keď uvidí, že dvaja z jej najpodstatnejších ľudí v živote sa nemajú radi. Dokonca, ak kvôli tomuto prestanete chodiť na spoločné akcie, bude to ešte horšie. Rozhodne sa budete cítiť všetci traja veľmi nepríjemne a predstierajúci pocit ľahostajnosti tomu ani trochu nepomôže.

Ako to napraviť

Najúčinnejšie je zabrániť tomu hneď na začiatku. Keď je už neskoro tvojou jedinou možnosťou je pokúsiť sa kamarátke ukázať, že pre svoju frajerku urobíš všetko. Občas si zahryzni do jazyka a správaj sa čo najnormálnejšie. Nezabudni, kamarátky chcú pre druhú len to najlepšie, ak sa správaš zle voči nej, nečakaj náklonnosť. No keď sa správa zle ona k tebe, zostáva ti len sa modliť, nech si to uvedomí aj tvoja frajerka.

 

Foto: Pixabay