Ešte stále nevieš, čo kúpiš tvojej láske na Valentína?

Už zajtra tu mame sviatok všetkých zamilovaných a ty ešte stále nemáš darček pre tvoju lásku? Nenechaj sa oklamať rečami, že Valentín je deň ako každý iný. Nepoznám totižto človeka, ktorý by sa nepotešil darčeku, hoci aj maličkosti. 

Spoločná večera

Dobré jedlo vždy upevňovalo lásku, a to sa ani nikdy nezmení, keďže „láska ide cez žalúdok“. Pre niekoho možno klišé, ale je to krutá pravda. Skús sa zamerať na typ kuchyne, ktorú máte radi obaja. Iste poznáš mnoho reštaurácii, kde je príjemne a hlavne tam výborne varia. Pre tentokrát by som neodporúčala skúšať nové veci, ale radšej siahnuť po niečom osvedčenom.

Pizza v tvare srdca

Tento variant je pre typ ľudí, ktorí netúžia po večeri pri sviečkach. Je to úplne normálne, každý má rád niečo iné, a práve toto môže byť spôsob, ako svojej láske vyčaríš úsmev na tvári. O tom je predsa Valentín.

Raw bonboniéra

Teraz tu máme niečo sladké a zároveň aj zdravé. Určené ako pre mužov, tak pre ženy. Výborná bomboniéra, ktorá zachutí každému. Ale ak máš chuť siahnuť po niečom netradičnejšom, navrhujem valentínske raw koláčiky. Tie si tvoja láska určite zamiluje. http://nuevavia.sk/

Výlet

Cestovateľskej duši neulahodí nič viac ako poriadny výlet. Môžete si ísť ešte užiť sneh, alebo spoznať nové kúty sveta. Mne učaroval zájazd do Benátok na ich svetoznámy karneval. Myslím, že cestovné kancelárie majú ponuku pestrú, tak si len treba vybrať.

Romantický wellness večer

Teplá voda, bublinky, šampanské, masáže a neviem čo ešte. Prekrásny večer vo dvojici, na tom niet čo pokaziť. Najmä, je to ideálny darček na poslednú chvíľu.

 

Foto: Pexels