Kniha pod stromčekom nesmie nikdy chýbať

Vianoce sú tu už o dva dni a ty nemáš stále kúpené všetky darčeky? Nápady ti dochádzajú a čas tiež? Kníhkupectvo máš na každom rohu, tak prečo nekúpiť práve takýto užitočný darček.

Motivačný diár

Motivačné citáty, princípy úspechu ale aj praktické úlohy, to všetko nájdeš v tomto diári. Je to praktická pomôcka pre každého, kto si chce začať plniť svoje plány a ciele či už v oblasti podnikania, zdravého životného štýlu alebo vzdelávania.

Smrť na druhom brehu

Ďalšie pokračovanie z pera Dominika Dána poteší nejedného milovníka kriminálok. Napínavý dej, odľahčený dávkou humoru je príznačný pre všetky „dánovky“ a ani pri tejto vražde nesmie chýbať. Krauz so svojím partnerom musia tentokrát vyriešiť vraždu muža, ktorého našli na brehu rieky s kruhovým otvorom v hlave. Chlapci však nevedie nič o mŕtvole ani o vrahovi, a preto sa pri tomto prípadne poriadne zapotia.

Fitness diár

Ak máš blízku osobu, ktorá len celý čas rozpráva o tom, ako chce schudnúť, potom je fitness diár ideálny darček. Pri cvičení musí byť človek stále motivovaný, a práve vypísané ciele a úspechy ho nabudia a budú hnať ďalej.

Hovor ako TED

Táto kniha v sebe ukrýva rady a triky najlepších rečníkov TED z celého sveta. Je vhodná nie len pre ľudí, ktorých pracovnou náplňou je upútanie zákazníkov svojím prejavom (tiež pre budúcich podnikateľov), ale hodí sa aj do osobného života.

Vlastnou hlavou

Po knihe Gorila a Banda zlodejov tu máme ďalší pohľad do hlbín politiky. Tentoraz sa jeden investigatívny novinár, ktorý má za sebou mnoho odhalených politických káuz, rozhodol opísať príbeh najvplyvnejšej slovenskej politickej strany Smer a jej predstaviteľa Róberta Fica. Autor upriamuje pozornosť na kontakty Róberta Fica s oligarchami, ktorí zbohatli ešte za čias Mečiara.

 

Foto: Pexels