Black Friday sa ešte neskončil, máš poslednú možnosť

Mimoriadne zľavy spojené so sviatkom všetkých nákupných maniakov nazývaným Black Friday ešte neskončili. Aj keď už nie je piatok, zľavy stále trvajú. Niektoré slovenské obchody sa rozhodli, že dajú svojím zákazníkom poslednú šancu na ich využitie. Väčšina zliav už dnešným dňom totižto končí.

Čo je Black Friday?

Black Friday je Deň najväčších nákupných zliav. Najpopulárnejší je v Amerike, kde ľudia stoja niekoľko hodín v rade a čakajú, kedy sa ráno otvoria obchody. Tento neoficiálny začiatok vianočnej sezóny začína deň po Dni vďakyvzdania, ale v posledných rokoch niektoré obchody začínajú zo zľavami už skôr.  Na Slovensku trvajú v pár obchodoch až celý týždeň.

Kde nájdeš zľavy?

Ešte pár hodín ti ostáva, aby si využil zľavy v niekoľkých slovenských obchodoch. Príkladom je aj v Mall.sk, v ktorom niektoré produkty môžu byť zlacnené aj o 80%. Rovnakú možnosť máš aj v Alze, v Nay.sk a v Hej.sk, preto neber hneď prvé, čo nájdeš, ale ceny si porovnávaj. Ak nemáš záujem o elektroniku, ale radšej by si si doplnil svoj šatník, tak znížené ceny nájdeš v Sizzer, H&M, Reserved, sportisimo.sk a podobne.

Výhoda či nevýhoda?

Každý chce ušetriť, čo najviac peňazí a práve takéto dni sú na to ako stvorené. Najmä pred Vianocami, kedy môžeš kúpiť mnoho darčekov za nižšie ceny. No nie všetko je len o výhodách. Pri zľavách má človek potrebu, nakúpiť si čo najviac vecí, keďže sú len za pár eur a viaceré z nich v konečnom dôsledku ani nepotrebuje. Preto všetko kupuj s rozumom, aby si si na ďalší deň nemusel trieskať hlavu o stôl, že si minul viac peňazí, ako si chcel.

 

Foto: Pixabay