Neviete, či ísť na výšku? Univerzita Komenského chystá DOD

Ak ste v maturitnom ročníku a ešte stále váhate, kam po skončení strednej školy, návšteva dní otvorených dverí univerzít vám môže pomôcť pri rozhodovaní. Práve tam totiž môžete na vlastné oči vidieť, ako vysoké školy fungujú a potom sa môžete rozhodnúť, či je to pre vás. 

Univerzita Komenského v Bratislave, najstaršia a najväčšia slovenská univerzita, organizuje Deň otvorených dverí už v utorok 5. novembra 2011. Pri tejto príležitosti sa budú môcť záujemcovia pozrieť na všetkých osem fakúlt. Každá z nich pripravila stredoškolákom a ich rodinným príslušníkom vlastný program. 

Hlavná časť programu je pripravená v budove rektorátu na Šafárikovom námestí 6 v Bratislave od 8.45 do 12.00 hod. Podujatie otvorí prorektorka pre vzdelávanie Zuzana Kovačičová. Záujemcovia si budú môcť vypočuť diskusie na témy Čo o nás Facebook vie a čo vieme my o ňom?, Hráme sa s elektrickými prúdmi, Ako sa meria úspech? a Zo zákulisia štúdia na UK. Kompletný harmonogram hlavného programu aj programov na jednotlivých fakultách nájdete na webe univerzity

Všetky aktuálne informácie nájdete aj v udalosti na Facebooku.

 

Foto: Študentské noviny