Pár tipov kam ísť cez víkend

Konečne je tu víkend. Učeniu daj nachvíľu zbohom, teraz je čas vypnúť a trochu zrelaxovať. Toto je pár typov, pri ktorých zabudneš na povinnosti, aby si v pondelok mohol začať týždeň s dobrou náladou a plný energie.

  1. Uprising – ak si fanúšik reggae, túto akciu určite nemôžeš vynechať. Aj keď z vlastnej skúsenosti viem, že Uprising si najviac užiješ v lete, predsa slnko a teplo k tomuto podujatie patria, ale určite nestojí za zahodenie ani jeho zimná verzia. Hlavnou hviezdou bude francúzska kapela Dub inc. Takže dnes večer vyber to najpohodlnejšie oblečenie a zamier priamo do ateliéru Babylon.
  2. Ego – pokiaľ máš pocit, že Uprising nie je pre teba to pravé, tak ďalšia možnosť ako si užiť dnešný večer je koncert Ega. Majú na ňom odznieť najväčšie hity Kontrafaktu ale aj nové skladby od Ega. Koncert si môžeš ísť pozrieť do Riverside clubu, predtým sa ešte aj stihneš zastaviť na vianočných trhoch na pár nealkoholických punčov.
  3. Prechádzka – najbežnejšia činnosť, ktorá ti dokáže spríjemniť víkend je prechádzka. Zober frajerku alebo frajera, poriadne sa oblečte a choďte niekam. Do lesa, mesta, na pole, je to úplne jedno. Nakoniec sa môžete ísť zahriať do útulnej kaviarne alebo cukrárne a určite budete, spokojní s takýmto dňom.
  4. Underworld 5 – ďalším typom ako si dokonale oddýchnuť je návšteva kina. Kúp si veľké balenie pukancov, sladkosti, pitie a pohodlne sa usaď. Je tu pokračovanie Underworldu.
  5. Sluha dvoch šéfov – nakoniec ešte niečo z kultúry. Viem, že mnoho ľudí sa divadlu vyhýbajú oblúkom, ale nie každá hra je nudná a zdĺhavá. Pre začiatočníkov je najlepšou voľbou komédia. Príkladom je aj komédia Sluha dvoch šéfov, ktorú si dnes môžeš pozrieť v Divadle Nová scéna.

 

Foto: Pexels