Nočné korčuľovanie, burzoblšák a opäť mnoho iného

Konečne tu máme pekné počasie, preto tento víkend nemôžete sedieť doma. Môžete vybehnúť niekam von, alebo sa inšpirujete naším výberom akcii. Našli sme niečo pre nadšencov korčuľovania, zdravej stravy alebo pre nákupné maniačky. Tiež poradíme maturantom, kam môžu ísť osláviť svoj úspech.

Najčastejšie chyby v stravovaní s Monikou Hodásovou

S prichádzajúcou letnou sezónou sa asi naozaj každý začne kriticky pozerať na svoju postavu. Niektorí aj zistia, že by bolo pre nich lepšie pár kíl „zhodiť“, iní zas usúdia, že nezdravých potravín už bolo v ich živote dosť a chcú spraviť niečo pre svoje zdravie. Začnú sa stravovať zdravšie, ale niekedy si práve len uškodia. Vedeli ste, že aj zelenina môže byť škodlivá, ak nie je pre danú osobu správne pripravená? Viac sa už ale dozviete dnes (2.6) v Yoga House od 18:00 – 20:00 od Moniky Hodasovej, odborníčky na zdravý životný štýl. Prezradí vám, aké sú najčastejšie stravovacie omyly, ktorých sa ľudia dopúšťajú a určite aj omnoho viac.

Júnový Burzoblšák

Už tradične sa každú prvú sobotu v mesiaci koná Burzoblšák, kde si môžete nakúpiť zaujímavé, jedinečné a hlavne lacné kúsky do vášho šatníka. Zakúpiť si môžete nielen oblečenie, ale aj starožitnosti, handmade výrobky, platne či knihy. Jednoducho, uloviť si môžete čokoľvek, čo si zajtra (3.6) na Drieňovej 16 od 8:00 – 14:00 nájdete. Nezabudnite, ale aj zaplatiť.

Špeciálny štart bratislava-inline

Pre všetkých milovníkov korčuľovania, inline je opäť tu. Slávnostné otvorenie 14. sezóny sa uskutoční dnes (2.6) o 20:00 v oddychovej zóne za Auparkom Shopping Centrom. Organizátori si pre vás pripravili petržalskú trasu, takže si zbaľte všetko potrebné, tí čo budú stáť na korčuliach po dlhom čase, tak si radšej zoberte aj chrániče a choďte si užiť uzavreté cesty nočnej Bratislavy. Prajeme veľa zábavy a čo najmenej pádov.

Balkan Beast

V KC Dunaj zaznejú zajtra od 21:00 horúce balkánske rytmy, ktoré vytvoria nezabudnuteľnú zábavu. Takéto odviazanie si určite zaslúžia najmä maturanti, keď nad knihami strávili celé dni a niektorí aj noci. O zábavu sa postará talianska kapela Veeblefetzer, DJ Metthew a DJ Julah. Vstupné je 5 €.

 

Foto: Pixabay