Sušiak s pomocou. Zbierka pyžám pre pacientov

Aj vy máte doma veľa pyžám, z ktorých ste už vyrástli? Nezahadzujete ich. Občianske združenie Europacolon odštartovalo zbierku pyžám a nočných košieľ pre pacientov, ktorí musia dlhé dni tráviť v nemocnici a ich zdravotný stav si vyžaduje častú výmenu tejto bielizne.

Pomôcť môžete aj drobnými darmi. Bohužiaľ, mnoho pacientov potrebuje aj túto formu pomoci. Každý z nás sa chce cítiť príjemne v čistom oblečení, no nie? Budúci týždeň si darované pyžamá a košele nájdu svojich nových majiteľov.

Ako sa môžete zapojiť?

„Pyžamy pre pacientov v nemocniciach pôjdu do rôznych nemocníc po celom Slovensku, ale môžete nám ich odovzdať v poradenskom boxe na onkológii v NOU na Klenovej 1. BRATISLAVA v pacientskej poradni, ktorá je na 1.posch. v Rádiologickom pavilóne - chodba vpravo , osobne od 9.00 do 12.00 + TIEŽ AJ vo VOU KOSICE v stredu 9.00 -12.00 v mínus prvom - suteréne. Ak tam práve nebudeme, položte čisté, zabalené veci do poradenského boxu ( našej bielo-modrej kukane Europacolon).“ uvádza na svojej stránke Europacolon.

Zdroj: europacolon.sk                                                           Foto: europacolon.sk