Súťaž pre vysokoškolákov o zájazd do Ríma

Cestovná agentúra dovolenka.sme.sk, ktorú prevádzkuje vydavateľ denníka SME, organizuje súťaž pre vysokoškolákov. Výhrou je zájazd do Ríma pre 2 osoby. Čo musíte spraviť, ak chcete vidieť Koloseum či fontánu di Trevi? Napísať cestopis.

Cestopis musí byť napísaný na základe vašich zážitkov alebo skúseností. Ak ste nenavštívili žiadnu z exotických krajín, tak nič nie je stratené, pokojne to môže byť cestopis z Vysokých Tatier alebo z programu Erasmus. Cestovná kancelária sa nebráni ani kreativite, teda ak viete pojať ako cestopis cestu zo západu na východ, keď idete napríklad návštíviť starú mamu, tak je to v poriadku. 

Cestopis by mal mať minimálne 3 a maximálne 4 normostrany. Mali by ste v ňom opísať priebeh cesty od začiatku do konca a uviesť, čo vás počas tejto cesty najviac zaujalo a čo ste videli. Do cestopisu by ste mali zahrnúť aj rozpočet, kde ste koľko minuli, prípadne aj uviesť, ako ste mohli ušetriť. Nezabudnite cestopis doplniť o vlastné fotky. 

Cestopis môžete poslať do 30. apríla 2019 na email sutaz@dovolenka.sme.sk. A koľko výhercov má šancu? „Slovom dvaja. Teda každý za seba. Zo všetkých zapojených vyberieme 2 mená. Ak vyhráš, záleží už len na tebe, akú ďalšiu osobu si so sebou vezmeš do Talianska,“ vysvetľuje cestovná agentúra. 

Súťaže sa môže zúčastniť študent/študentka vysokej školy s platným študentským preukazom, ktorým sa preukáže pri preberaní výhry. Dva najlepšie cestopisy vyberie trojica porotcov – Peter Kuna, vedúci projektu dovolenka.sme.sk, Gabriela Koščová, ktorá má na starosti obsah a marketing pre dovolenka.sk a Michel Struhárová, portálová špecialistka na cestopisy pre cestovanie.sme.sk. 

Viac informácií sa dozviete na stránke www.dovolenka.sme.sk

 

Zdroj: www.dovolenka.sme.sk

Foto: Pixabay