Vianoce pod parou: Matky rebelky opäť na kinových plátnach

Nastal čas Vianoc a spolu s ním mnohí očakávajú vysnívané prekvapenia. Jedno z nich, po ktorom túžilo veľa žien,spustili kinové plátna len nedávno. Matky rebelky sú opäť odhodlané na akciu, tentokrát však vo vianočnom štýle.

"Komédia ako má byť." Tento názor neraz zaznel po premiére filmu Bad moms (Matky rebelky), ktorý sa dostal prvýkrát na filmové plátna v roku 2016. Veľmi pútavý plagát, na ktorom mali svoje miesto tri známe protagonistky (Mila Kunis, Kristen Bel a Kathryn Hahn) v úlohe matiek, prilákal veľký počet divákov, ktorých táto americká komédia  doslova pohltila. Spočiatku film poukazuje na bežný život žien, ktorý je plný stresu, kriku a každodenného dúfania v to, aby sa deň stal 48 hodinovým. Všetko sa však obráti v okamihu, kedy sa tri emancipované ženy rozhodnú vzbúriť voči svojim neposlušným deťom, neverným mužom a zmeniť svoje životy k lepšiemu. 

Vianoce pod parou: Matky rebelky opäť na kinových plátnach

Tento filmový trhák zarobil 175,4 miliónov dolárov a vyhral People´s choice awards v kategórií najobľúbenejšia komédia. Po tomto veľkom úspechu, ktorý film dosiahol, sa režiséri Jon Lucas spolu so Scottom Moorom rozhodli pre ďalšiu spoluprácu. Netrvalo dlho a po roku sme sa opäť dočkali skvelej komédie, plnej amerického humoru, ktorý rozveselý nejedného z vás. Tentokrát však máme možnosť splynúť s vianočnou atmosférou, ktorá filmu dodáva ešte väčší rozmer. Ak teda máte vyše hlavy vianočného upratovania, pečenia vianočných koláčov a neviete si poradiť s výberom darčeka pre svoju polovičku, tento film je práve pre vás. Prenechajte svoju robotu manželovi a využite svoj čas na skvelý filmový zážitok, ktorý si môžete vychutnať od 23. novembra 2017 na kinových plátnach. 

 

 

Foto: empirecinemas.co.uk, etonline.com

Video: YouTube