Autosalón, Belmond či Kali. Čo budete robiť cez víkend vy?

Local Niggaz vol.2

Aj dnes (28.4) máte možnosť sa poriadne zabaviť a zatancovať si. Na výber máte viacero akcií, ale len v Malackách, presne vo Veselica klubovni od 22:00 hrá mladý raper, o ktorom sem asi pred mesiacom písali. Áno, je to Belmond.

Kali Dezert Tour

Ak sa vám nechce ísť do Malaciek, máme tu pre vás ďalšiu alternatívu. Jeden z najúspešnejších raperev na Slovensku rozbieha turné k svojmu poslednému albumu Dezert. Takže, ak si chcete užiť jazdu všetkých jázd, určite sa dnes (28.4) vyberte do starého mesta, smer Ateliér Babylon. Koncert sa začne podľa fb stránky od 23:30.

Eko mama trhy

Na podujatí Eko mama trhy si prídu na svoje všetci priaznivci zdravého životného štýlu. Zajtra (29.4) vo Fresh Markete – farmárska tržnica sa dozviete množstvo informácii potrebných pre vaše zdravie, predstavia sa vám predajcovia, ktorí ponúkajú produkty aj služby s prihliadaním na zdravie, krásu, zdravý životný štýl a ekológiu.

Street Food Park vol. 10

Na poslednom Street Food Parku sa to len tak hemžilo ľuďmi, takže pre všetkých, ktorým chutilo, môžete sa tešiť. Prejedenia sa koná znova, máte ešte posledné dva dni (do 29.4), aby ste to využili. Street Food Park sa koná na tradičnom mieste pred Starou tržnicou. NYC Corner či Folcík, samozrejme, nemôžu chýbať. Ale nájdete tam aj UNAS Bistro alebo Trhance jak párance. Určite si budete mať z čoho vybrať.

Autosalón

Rovnako ako Street Food Park máte ešte posledné dni nato (do 30.4), aby ste stihli autosalón. Kroky všetkých milovníkov aut opäť smerujú do Incheby, na 27. medzinárodný salón automobilov, tak si to nenechajte ujsť. Pod jednou strechou tam nájdete viaceré luxusné „športiaky“, výstavné novinky, ale aj vozidlá dostupnejšie aj pre nás ostatných.

 

Foto: Pexels