Lámavica, Digitálny štvrtok a iné, aj tento týždeň je plný zaujímavých akcii

Vysokoškolské párty stále nekončia, tentokrát je na rade Lámavica Univerzity Komenského. Tiež tu máme pokračovanie eventu Digitálny štvrtok, v ktorom sa dozviete viac o sociálnych sieťach. Vystúpia v ňom odborníci z danej oblasti a povedia vám aj svoje skúsenosti.  O ďalších akciách sa už dočítate v článku.

Janka Pelešová: Rozumieme si?
Viete, čo očakáva od práce generácia Y, Z, Net, C....a ako na tieto požiadavky reagujú zamestnávatelia? Aj o tom bude prednáška  Maxman University. Spolu s Jankou Pelešovou sa tiež pozriete na problematiku mladšej generácie zamestnancov, ktorí chcú nielen dobre zarábať, profesijne rásť, ale aj naplno žiť. Ak máte záujem, vidíme sa v stredu o 18:00 v Maxman Consultants na Gajovej 4 v Bratislave.

Lámavica Univerzity Komenského
Tento týždeň, konkrétne v utorok od 20:00 v Refinery Gallery, tu máme opäť ďalšiu vysokoškolskú párty. Tešiť sa môžete na hudobnú skupinu Kontrafakt, Gladiátor a Medial Banana. O nočnú zábavu sa postará aj DJ Mairee. Lístky si môžete kúpiť v Refinery Gallery.

Digitálny štvrtok: Sociálne siete
Zaujímate sa o Sociálne siete? Na pokračovaní eventu Digitálny Štvrtok sa o nich dozviete viac. O svoje skúsenosti s vami podelí Martin Kukoľ, ktorý pracuje v agentúre Socialists a predtým bol v PS: Digital. Ďalším hosťom bude Zora Roth, marketingová manažérka pre ZOOT, ktorá vám porozpráva, aký majú oni pohľad na sociálne siete. Meno posledného hosťa vám ale nepoviem, aby ste sa prišli pozrieť štvrtok o 18:00 do kaviarne Satori Stage.

Cesta k vysnívanému povolaniu - Dream Job Workshop
Ak chcete vedieť, čo všetko je potrebné k nájdeniu si práce snov, tak navštívte vo štvrtok Monster Cafe na Rusovskej ceste o 18:00. Dostanete tam aj užitočné rady, ako postupovať pri hľadaní si vysnívaného povolania. Môžete si precvičiť aj objavovanie talentov a silných stránok sami na sebe. Dream Job Workshopy vedie Martina Kusenda, certifikovaná kariérová poradkyňa a koučka. Lístky si kúpte čo najskôr.

 

Foto: Pixabay