Nedeľa: Prežite ju vždy s úsmevom na tvári

Nedeľa je pre študentov asi druhý najhorší deň v týždni. Mnoho z nich si nevie naplno užiť tento deň voľna, pretože ich už dávno trápi predstava blížiaceho sa týždňa. To je ale veľká chyba. 


Všetko je len v hlave
Spravte si z vášho neobľúbeného dňa obľúbený. Všetko sa dá, je to len v hlave. Stačí, ak sa zbavíte negatívneho myslenia a deň začnete s úsmevom. Samozrejme, teraz od vás nechcem, aby ste ráno vstali a vyškierali sa ako blázni. Chcem, aby ste si našli činnosť, ktorá vás robí šťastným a spravili si z nej nedeľnú tradíciu,


Naše tipy
Využite nedeľu na cvičenie alebo športovanie. Prenajmite si nejakú halu, alebo len zájdite niekde von, dohodnite sa s ďalšími športovými nadšencami a zahrajte si futbal, hokej, basketbal... spravte si z toho takú malú tradíciu. Uvidíte ako vám to padne vhod a na tento deň sa budete priam tešiť. 
Ak radi varíte či pečiete, tak napríklad skúšajte každú nedeľu nový recept. Spokojní nebudete len vy ale aj vaši blízki. Nezabudnite všetko zdokumentovať a podeliť sa o to aj s nami. 
Ďalšou možnosťou je objavovanie nových filmov alebo seriálov. Ak si myslíte, že ste videli už všetky, tak sa zďaleka mýlite. Pri tejto (ne)činnosti dokonale zrelaxujete a nazbierate potrebnú energiu na blížiaci sa týždeň. 
Nedeľu tiež môžete využiť aj úplne inak. Choďte do nejakej príjemnej kaviarne, objednajte si kávu, čaj, koláče a začnite si plánovať celý týždeň. Môžete si tiež spraviť aj všetky úlohy, ktoré vám učitelia zadali a verte, že potom budete chodiť do školy s úsmevom. 
 

Foto:  Pixabay