1 minute eye contact alebo Mind Map? Čo si vyberiete tentokrát?

Schlaďte sa v Nórsku

Jozef Zeliňák je vášnivý cestovateľ, prekladateľ, sprievodca a čo je hlavné, v Nórsku zažil množstvo zážitkov. Práve o nich vám príde porozprávať dnes do Cafe Nepal o 19:00. Ukáže vám fjordy, najdlhší cestný tunel svete, cestu trollov ale aj veľa iného.

1 minute eye contact

Cieľom akcie 1minetu exe contact je pripomenutie si ľudskosti a vzájomného spojenie, ktoré medzi sebou všetci máme. Aj v dobe prezentovaného individualizmu, nezávislosti a jedinečnosti toto jednoduché ale úprimné ľudské spojenie potrebujeme. Nadviazať hlboký očný kontakt s neznámym človekom môžete zajtra (25.07) od 16:30 do 19:00 v Sade Janka Kráľa.

Prezentuj svoj biznis nápad ako pán/pani

Chcete rozbehnúť svoj vlastný biznis, ale neviete ako si pripraviť svoj podnikateľský plán? Netušíte ani ako ho „predať“ tak, aby ste získali potenciálnych klientov, investorov či obchodných partnerov? Tiež môžete získať spätnú väzbu na vaše prezentačné schopnosti cez špeciálne zameraný workshop pod vedením lektorky Alexandry Jakubovej. Workshop sa bude konať zajtra (25.07) od 17:00 v Slovak Bisiness Agency.

Mind Map

Neviete ako prepojiť letnú náladu s prácou? Predstavte si, že by ste mali v každej chvíli po ruke nástroj, ktorý by vo vás nakopol kreatívny proces, alebo by vám uľahčil riešenie komplikovaných problémov. Dokáže upratať vaše informácie a myšlienky, podporuje pamätanie si počutého a videného. Aj vy ste zvedaví čo to je? Dozviete sa to zajtra (25.07) od 17:30 na Magio Pláži.

 

Foto: Pexels