Bratislava Marathon, rap fest a veľa iného. Kam ešte môžete ísť tento víkend?

Pekné počasie praje milovníkom športu a tentokrát hlavne behu. Cez víkend môžete siahnuť až na dno svojich síl na jednom z úspešných bratislavských maratónov. Tí, ktorí si svoju energiu šetria skôr na zábavu tiež neostanú klamaný ale tam naše tipy, samozrejme, nekončí.  

Strašidlá

Sedem ľudí zatvorených v starom divadle chce napísať majstrovské dielo, ale namiesto toho sa oni sami stanú jeho predlohou. Strašidlá, inšpirované Chaucerovými Canterbuskými poviedami, či Boccacciovým Dekameronom, sú možno to najlepšie, čo Palahniuk napísal. Túto divadelnú hru si môžete pozrieť ešte dnes v Divadle Malá scéna STU. Predstavenie začne o 19:00, ale kúpu lístkov si určite neodkladajte na poslednú chvíľu.

Bratislava rap fest

Sobotný večer bude plný zábavy, tanca a najmä rapu. Užijete si ho do sýtosti, pretože v DK Ružinov vystúpi asi celá bratislavská rapová scéna. Na prvom ročníku hip-hopového festivalu Bratislava Rap fest sa o zábavu postará Adiss, RZB, Bacil, Vladis, Vec, DMS a iní. Prvý koncert začína o 20:30, ale predtým vás čaká sprievodný program. Lístky si môžete kúpiť cez Ticketportal.

12. ČSOB Bratislava Marathon

S pekným počasím sa nám už konečne rozbehla aj bežecká sezóna a s ňou prichádza aj tradičný ČSOB Bratislava Marathon. 1. a 2. apríla si môžete prísť otestovať svoju kondíciu na niekoľkých trasách. Ak si ešte neveríte, tak vyskúšajte Nutrilite Minimaratón (4,2 km) alebo Besiatka s Birellom (10 km). Pre odvážnejších tu je Renault polmaratón (21,1 km) či ČSOB maratón (42,2 km). Cenu štartovného nájdete tu.

Bratislavská knižná burza

Opäť si budete môcť doplniť svoje knižné zbierky na populárnej burze kníh. Bude sa konať 1. apríla v Starej tržnici od 10:00 do 15:00. Samozrejme, nenájdete tam len knihy, môžete natrafiť aj na platne, časopisy, plagáty a komiksy. Pred Starou tržnicou bude ešte stále Street food park vol. 9., tak sa určite zastavte aj tam. Vstupné je zdarma.

2 dni dialógov a praxe Ashtanga jogy

Aj vy si myslíte, že jóga je len o tom, dať si nohu za hlavu? To sa teda veľmi mýlite. Je to omnoho viac. Príďte na druhý ročník konferencie 2 dni dialógov a praxe Ashtanga jogy a dozviete sa to. 1. a 2. apríla sú v Hoteli Inn vítaní všetci, ktorí s jogou chcú len začať, ale aj tí so skúsenosťami. Lístky si môžete kúpiť tu.

 

Foto: Pexels