Talk Show s Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou či retro párty? Čo máte na pláne tento víkend?

Talk Show s Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou

Chceš sa dozvedieť zaujímavosti o Evite a Sajfovi? O ich jedinečných príbehoch? V Talk Show Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej vám Evita porozpráva o jej knihách, filme a živote. Druhým hosťom bude Sajfa, o ktorom vám Veronika prezradí, či má jej manžel hranice. Možno budete súčasťou aj jeho vlogu. Talk Show bude dnes (21.07) od 20:00 na Magio Pláži.

Retro

Opäť prichádza letné osvieženie v podobe retro párty. Pripravené sú pre vás známe songy česko-slovenskej pop scény aj svetoznámeho rock´n´rollu, funky či diska. Atmosféru 70. aj 80. rokov vám dnes (21.07) pripomenú DJi  Arnošek a Babika. Párty začína od 21:00 v KC Dunaj. Vstupné je 3 eurá.

Otvorenie MLSKAFÉ

Venujete sa poctivo svojim štvornohým miláčikom? Nezanedbávali ste ich poslednú dobu? Ak áno, tak im to dnes (21.07) môžete vynahradiť. Mánosovo námestie v Petržalke sa od 17:00 premení na kaviareň pre psíkov a mačky. Nezabudnite si zobrať vodítka a určite to tam choďte preskúmať.

Inline

Aj tento rok si pre vás organizátori pripravili karnevalovú jazdu. Nachystajte si masky, pestrofarebné oblečenie, pretože tohtoročná téma sú farby. Dnes (21.07) si budete môcť zakorčuľovať po petržalských uliciach ako šašovia, policajti, vojaci alebo princezné, tak to využite a poriadne sa so svojimi maskami vyhrajte. Stretnutie je naplánované na 20:00 pred Auparkom v Bratislave. Pokiaľ si nie ste istí svojimi korčuliarskymi zručnosťami, prineste si radšej aj chrániče. Zdravie je prvoradé. Pekný športový zážitok.

Peru, Chile, Bolívia

Večere plné objavovania exotických krajín sa ešte nekončia. V nedeľu (23.07) sa dozviete tajomstvá magických ruín Machu Picchu, o jazere Titicaca, ktoré je podľa legendy miestom pôvodu všetkých amerických kultúr. Veríte aj vy, že je naozaj bezodné? Mnohí miestni ľudia sú o tom presvedčení. Prejdete aj najväčšou soľnou planinou na svete, obzriete si lamy v nádhernej scenérii Altiplana a aj mnoho iného. Stačí zájsť od 20:00 na Magio Pláž.

 

Foto: Pexels