Topfest, inline alebo módna prehliadka? Pre čo sa rozhodnete tento víkend?

Prázdniny sú už oficiálne tu a to treba patrične osláviť. Poriadne odviazať sa môžete na festivaloch alebo si zakorčulujete. 

Inline

Aj dnes (30.6) máte možnosť si zašportovať. Nájdite si svoje kolieskové korčule, pretože nočná Bratislava na vás už čaká. Trasa sa začína o 21:00 na Námestí SNP pred Starou tržnicou, ale príďte tam radšej skôr. Zakorčuľujete si popri Dunaji a dokonca sa dostanete až do Karlovej Vsi. Ak si niekto menej verí, odporúčame, aby si zobral chrániče.

Topfest

Zahájiť prázdniny môžete aj na festivale Topfest. Už tradične sa uskutoční na letisku v Piesťanoch a zabaviť sa na ňom môžete od 30.06-01.07. Koncert odohrá britská skupina Bastille, škótska speváčka Amy Macdonald ale aj spevák Rag´n´Bone Man. Tešiť sa môžete aj na Kabát, IMT Smile, Horkýže Sliže, Polemic ale aj na veľa iných kabiel. Lístok si  kúpite na  mieste za 60 eur.

Hip Hop Žije

Ak vám nevyhovuje Topfestival, máme tu aj druhú možnosť. Festival Hip Hop Žije oslavuje tento rok jubilejný piaty ročník. Uskutoční sa v Bratislave  na Zlatých Pieskoch od 30.6-1.7.  Zatancovať a zaspievať si môžete na známe skladby od Rytmusa, Majka Spirita, Separa ale vystúpi aj headliner festivalu z USA Fat Joe. Lístky si môžete kúpiť na mieste.

Módna prehliadka

V rámci Kultúrneho leta sa v sobotu (01.07.) bude konať módna prehliadka JennyJeshko. Všetky modely z najnovšej kolekcie budete môcť vidieť na Hviezdoslavovom námestí od 18:30. Vstup je voľný.

 

Foto: Pexels