Cestovateľské kino, nebuď busy, buď efektívny a ako vždy ešte oveľa viac. Máme tu tipy na tento týždeň

Lenka Bartošová-Čapková: Keď je firma ako rodina

Nie vždy ide všetko podľa plánov, to isté platí aj pri podnikaní. Najdôležitejšia je ale vízia, ktorá vás ženie vpred a núti prekonávať prekážky. Na prednáške Maxman University s manažérkou Lenkou Bartošovou-Čapkovou sa dozviete, aké úskalia so sebou nesie práca vo vlastnej firme, ale aj ako nás neúspechy môžu posunúť ďalej. Stačí len prísť v stredu od 18:00 do Maxman Consultants na Gajovu 4 a zistíte omnoho viac. Vstup je voľný.

Nebuď busy, buď efektívny!

Tiež patríte k osobám, ktoré si donekonečna odkladajú všetky úlohy a povinnosti na poslednú chvíľu? Potom prednáška s Matějom Krejčím, lektorom a konzultantom spoločnosti GrowJoB Institute – Konec prokrasitnace, je pre vás to pravé. Matěj Krejčí sa špecializuje na psychológiu spokojnosti, vnútornú motiváciu a sebadisciplínu. Pre všetkých, ktorí majú dosť vlastných výhovoriek budú vo štvrtok od 18:00 v The Spot na Námestí SNP 30. dvere otvorené. Vstup je bezplatný, ale je potrebné registrovať sa: https://www.eventbrite.com/e/nebud-busy-bud-efektivny-tickets-32616261115

Cestovateľské kino: Bali

Ostrov Bohov, tak volajú miestni domorodci tropický klenot, ktorý sa nachádza medzi ostrovmi Indonézie. Je to miesto, kde zjednávanie je národným športom a usmievaví domorodci tam s vami vždy radi podebatujú. Cestovateľka Michaela Struhárová v tomto raji už dlhšie žije a bude vám vedieť o Bali porozprávať asi najlepšie.  Premieta sa v utorok od 17:00 v KC Dunaj.

Úspech či pokoj? Oboje, prosím!

Pri neustálej dostupnosti a množstve podnetov sa neponárame hlbšie do práca a nevieme si ani poriadne oddychovať. Cítime, že sme nepokojnejší, povrchnejší a frustrovanejší. S Andrejom Jeleníkom a Petrom Kulišom môžete v utorok od 18:30 v Impact Hub Bratislava nazrieť hlbšie do tejto problematiky, porozprávať sa o sústredenosti a s ňou súvisiacich otázkach.

 

Foto: Pixabay