Profesia days 2017, Život v oblakoch a iné. Nepremeškajte tieto akcie

Chcete sa dozvedieť viac o ľudskom mozgu, či naň vplývajú moderné technológie? Alebo si neviete nájsť prácu? Potom určite musíte ísť na tieto akcie.


Profesia days 2017 
Hľadáte si prácu? Potom zájdite na najväčší veľtrh pracovných príležitostí na Slovensku. 1. 3 od 10: 00 – 20:00 a 2.3 od 10:00 – 17:00 sa vám predstavia desiatky zamestnávateľov z rôznych odvetví. Môžete si tiež vypočuť rôzne prednášky, aj o kariérnom poradenstve, uvidíte technologické vychytávky a code arénu. Viac sa dozviete www.profesiadays.sk a vstup je zdarma. 


Život v oblakoch  
Nový slovenský film, ktorý vám priblíži život zverov v tatranskej divočine. Budete mať príležitosť vďaka nemu vystúpiť do strmých skál a pozorovať prírodu v jej nahote. Po filme sa môžete zúčastniť na diskusii s tvorcami. Pozrieť si ho môžete vo štvrtok o 20:00 v KC Dunaj.


Neurofilozofia 
Pôsobia technológie na váš mozog? Odpoveď na túto otázku sa dozviete na prednáške v stredu o 14:30 na Univerzite Komenského. Samozrejme, to nebude všetko. 


Takmer pešky naprieč Islandom
V lete 2016 si zbalila batoh a odišla bez spiatočnej letenky na Island. O svojom dobrodružstve vám Paťka Kovaľová porozpráva v stredu o 19:00 v klube Elam. Všetko začalo mapou na stene a skončilo sa nezabudnuteľnými zážitkami.

 

Foto: Pixabay