Deň súkromného podnikania alebo potulky po Kanade?

Ani tento týždeň sa nemusíte nudiť. Môžete sa dozvedieť, ako precestovať Kanadu bez peňazí a plánov alebo sa zúčastniť niekoľkých zaujímavých prednášok určených pre podnikateľov.  

Deň súkromného podnikania

Máte zaujímavý nápad a chcete začať podnikať? Alebo už podnikáte a chcete sa posunúť ďalej? Tak potom práve pre vás pripravila Slovak Business Agency (SBA) Deň súkromného podnikania. Na tomto podujatí sa podnikatelia alebo ľudia, ktorí by chceli podnikať, dozvedia všetko potrebné, čo s podnikaním súvisí. Akcia sa uskutoční v stredu (04.10) od 10:00 až do 19:00 v SBA v Twin City. Nezabudnite najprv vyplniť tento dotazník, kde nájdete aj harmonogram jednotlivých prednášok.

Ako vytvoriť úspešnú značku

Úspešná a obľúbená značka ide vždy ruka v ruke s úspešnou firmou. Aj keď vašim klientom ponúknete nižšie ceny oproti konkurencii, stále vám to nemusí zabezpečiť pozitívny výsledok. Doprajte svojmu biznisu značku, ktorá bude mať s vaším zákazníkom vzťah ako vy s dobrým známym. Triky ako to dosiahnuť zistíte v stredu (04.10) od 9:00 do 13:00 v Polus Tower l.

Kanadou na punk

Cestovateľské premietanie kombinujúce stand-up a praktické tipy a triky z ciest. Tentokrát môžete zavítať až do ďalekej Kanady. Dozviete sa ako neminúť ani jediný cent za ubytovanie, ako použiť autostop aj na hromadnú mestská dopravu ale aj aké problémy musia Indiáni riešiť v dnešnej dobe. To všetko vám porozpráva Lukáš Lacko vo štvrtok (05.10) od 20:00 v Stredisku kultúry BA na Vajnorskej 21.

Propaganda na facebooku ako súčasť hry

Harvardský študent Mark Zuckerberg zjavne narazil na hotový poklad, keď naprogramoval nový nástroj na komunikáciu s priateľmi a ďalšími užívateľmi. Ten sa postupom času premenil na eldorádo marketingu a tiež na svet v ktorom náš prehľad formujú tradičné autority a naši priatelia, ale aj armáda trollow, spindoktorov a podvodníkov. O výzvach, ktoré tento vývoj kladie pred našu schopnosť riešiť problémy budú diskutovať vo štvrtok (05.10) od 18:00 v KC Dunaj filozof Fedor Blaščák, politológ Erik Láštic a novinár Filip Struhárik.

 

Foto: Pexels