Ahoj Semester, On Stage s Veronikou a mnoho iného, vyžite týždeň naplno

Aj tento týždeň je pre vás pripravených mnoho akcií, na ktorých určite musíte byť. Stredoškolákom z Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja sa teraz začali jarné prázdniny, preto ich musia poriadny využiť.

Festival Norway and Iceland meet Slovakia
Dvojdňový festival (22. – 24.2) plný divadla, fotografii, filmov a hudby, teda umenia, ktoré pomáha integrovať ľudí do spoločnosti na Slovensku, Islande a Nórsku. Festival sa uskutoční v KC Dunaj na Nedbalovej 3. 


On Stage – Veronika Maťašovská
Veronika Maťašovská pracuje v online obchode s módou. Vedie celé PR a rovnako aj spolupracuje s mnohými blogermi. Veronika vám v utorok o 18:00 v kaviarni Satori porozpráva o svojej práci a zodpovie na všetky zvedavé otázky.


Copywriting je dôležitý. Ako s ním začať?
Streda od 16:00 vo Visibility na Panskej 14 je vyhradená pre začínajúcich blogerov. Dozviete sa čo je copywrite, prečo je dôležitý, tiež vám lektori ukážu, ako vyzerá dobrý článok a mnoho iného. 


Spaceman Championship 2017
Laser game, vesmírne hry, letecký simulátor, to vás čaká v Space World na Račianskej 22/A. Dobre sa zabavte.


Ahoj Semester
Vratko, Karpina, Lieskovský a Mojsej sa chystajú spríjemniť začiatok semestra všetkým vysokoškolákom na veľkolepej párty. Bude mať dve podlažia a vítaní sú na nej študenti aj neštudenti. Ak sa chcete v utorok zabaviť, choďte do Unique Club. 
 

Foto: Pexels