Ako sa vo voľnom čase zabaviť v Bratislave?

Hlavné mesto je domovom mnohých vysokoškolákov. Ak patríte medzi nich a máte počas týždňa dni s voľnejším programom, zbystrite pozornosť. Ponúkame vám zoznam možností, ako sa zabaviť.

 

Vyskáčte sa do zbláznenia

Až 27 trampolín ponúka Jump Aréna na Ivánskej ceste v hlavnom meste Slovenska. Ideálna je na zábavu s celou partiou. Okrem skákania do penovej jamy si totiž môžete zahrať aj vybíjanú, ktorá vo vzduchu dostane nové rozmery. Zabavíte sa ale aj individuálne, a to napríklad skákaním z dvojmetrovej veže, či smečovaním do basketbalového koša.

Zajazdite si ako profesionál

V hlavnom meste máme aj národné motokárové centrum. Nachádza sa v Petržalke a vy si tam môžete sadnúť za volant nadupanej motokáry. Priamo na mieste vám zapožičajú aj bezpečnostnú helmu, pod ktorú potrebujete iba hygienickú prilbu. Priniesť si taktiež musíte rukavice a s nimi sa už môžete vydať na okruh, kde si môžete otestovať svoje jazdecké schopnosti.

Bezpečne skočte z mosta

Adrenalínovejší program sa ponúka na jednom z mostov ponad Dunaj. Na ňom sa môžete nechať opásať bezpečnostnými pásmi, upevniť lanom, za asistencie personálu vyliezť na zábradlie a skočiť smerom do vody. Užijete si niekoľkosekundový voľný pád, po ktorom sa ešte pohojdáte na bezpečnostnom lane a užijete si netradičný pohľad na Bratislavu.

Športovo sa vyžite

Bratislava ponúka množstvo posilňovní a fitnescentier, v ktorých nie len vyplníte voľný čas, ale aj urobíte niečo pre svoje telo. Či už chcete zredukovať hmotnosť alebo nabrať svalovú hmotu, pri silnej vôli a vytrvalosti sa vám to určite podarí! Ako doplnok k cvičeniu môžete zvoliť aj plávanie, bazénov máte taktiež na výber dostatok. 

 

Foto: Pixabay