Čo prinesie víkend: Spomienka na Chestera Benningtona ale aj mnoho iného

Tentokrát sme trochu neobvykle zaradili do udalostí, na ktoré nemôžete cez víkend zabudnúť aj jednu z tých smutnejších.  Ak ste patrili medzi fanúšikov Chestera Benningtona, tak dnes sa s ním môžete prísť rozlúčiť a vzdať hold jeho pamiatke. Ale našli sme pre vás aj akcie, ktoré určite rozveselia.

Spomienková udalosť pre Chestera Benningtona

Pred viac ako týždňom zasiahla hudobný svet smutná správa. Spevák známej skupiny Linkin Park spáchal samovraždu. Dnes (28.07) môžete Chesterovi Benningtonovi vzdať hold, pretože v Sade Janka Kráľa sa bude o 19:00 konať spomienková udalosť. Organizátori budú radi, ak si so sebou prinesiete gitary (španielky), lampióny, sviece alebo malé repráky so vstupom pre mobilné zariadenia.

Inline

Tento piatok (28.07) mala korčuliarov a cyklistov potrápiť úplne nová trasa, ale ako uvádzajú organizátori Inlinu na facebookovej udalosti, príroda s tým nesúhlasila a jazda po račianskych kopcoch sa nekoná. Namiesto toho môžete otestovať cesty Petržalky. Stretnutie je naplánované už tradične na 20:00 pred Auparkom v Bratislave. Výstraha platí aj teraz, ak si nie ste istí svojimi cyklistickými a korčuliarskymi zručnosťami, radšej siahnite po chráničoch.

BeeFree Festival 2017

Máte chuť sa poriadne odviazať? Tak potom musíte zájsť na Pláž po Ufom na BeeFree Festival 2017. Stretnú sa tam tí najlepší DJi a zatancovať si môžete až do rána a to celý víkend. Vstup je už tradične zadarma.

Kuba

Kuba sa po dlhých desaťročiach opäť otvára svetu, ale predstavuje stále najkrajšiu krajinu Karibiku? Katarína Líšková navštevuje Kubu pravidelne už 15 rokov a vie o každej zmene na tomto ostrove. V nedeľu (30.07) na Magio Pláži od 20:00 vám o ňom porozpráva a jeho krásy vám priblíži aj vďaka fotografiám.

 

Foto: Pexels