Hot-dogy, Austrália či výstava zvláštnych ľudí. Aj to vás čaká v najbližších dňoch

Ak chcete aspoň na chvíľu uniknúť zo zajatia učebníc, kníh, poznámok alebo už nebodaj máte uzavreté hodnotenia, určite choďte na jednu z týchto akcií. Získate nové informácie, dobre sa najete a možno uvidíte aj niečo nezvyčajné. Tak čo, menšia prestávka sa hodí, nie?

NYC Corner

Ochutnali ste už hot-dogy na Kamennom námestí? Nemyslím také obyčajné poliate horčicou alebo kečupom, myslím tieto (pozrite hore). Keď ste tak ešte nespravili, rozhodne to zmeňte. Vo štvrtok od 15:00 si ich môžete vychutnať v teple na Námestí SNP v Zóna by Refresher. Dobrú chuť :)

Spoznajte Austráliu

Jedna krajina, jeden kontinent a mnoho ostrovov na okolo, to je Austrália. Objavte svetoznáma opera, obrovské pláže, fauna, flóra, kengury, divočinu a osobitú kultúru miestnych obyvateľov. Túto možnosť budete mať 18.1. o 20:00 v Kine Hviezda v Trnave. Vstupné je 4 eurá.

YouTube: From zero to hero

Naučte sa ako funguje YouTube, ako s ním pracovať, čo spraviť, aby narástol počet videní na vašich videách. Nie je vhodné len pre budúcich youtuberov, ale aj pre podnikateľov. Na workshope si prejdete všetko od základov až po tipy, ako si udržať sledovanosť. Samozrejme, dozviete sa aj omnoho viac. Workshop sa uskutoční 18.1. od 18:00-21:00 v Connect Olive. Vstupné je 49 eur.

Zvláštni ľudia

Výstava, ktorá vám vyrazí dych. Ľudia s dvomi hlavami, dvomi tvárami, štyrmi očami, niekoľko siamských dvojčiat, muž s vlčím syndrómom, aj to vás podľa stránky Citylife čaká v Stredisku kultúry Vajnorská. Výstava končí až 29.1.2017, keby ste ju tento týždeň náhodou nestihli. Študenti si pripravia 3 eurá a dospelí 4.