Máme pre vás 5 tipov, kam môžete ísť cez víkend. Začnite dnešnými koncertami

Neviete kam sa ísť zabaviť dnes večer? Alebo čo budete robiť zajtra? My sme túto dilemu za vás už vyriešili.

  1. Zóna A -  Keď sa chcete večer poriadne zabaviť a vyskákať, určite choďte na dnešný koncert Zóny A do Randálu. O 21:00 by mala vystúpiť predkapela Papundekel a približne o 22:15 sa už môžete tešiť na Zónu. Poriadne si to užite. :)
  2. Kali & Peter Pann – Dnešný večer si môžete vyberať, kam sa pôjdete zabaviť. Vašou druhou možnosťou je Kali a Peter Pann. Koncert odohrajú v Relax Trnava party club. Vstupenky si už ale musíte kúpiť na mieste.
  3. Doma dobre – Nedeľa sa bude niesť v duchu dobročinnosti. Nízkoprahová nocľaháreň sv. Vincent de Paul usporiada koncert, ktorého súčasťou bude vystúpenie Vrbovských víťazov, Allstar refjúdži band ale aj výstava fotografií, diskusie na tému, či existuje riešenie bezdomovectva. Vstup na koncert je bezplatný, no môžete tejto organizácií venovať dobrovoľný príspevok
  4. Urban Marker 2016 – Podujatie zamerané na prezentáciu súčasnej módy, dizajnu, streetartu a mladého umenia stále pokračuje. Preto neváhajte a príďte do budovy Fakulty architektúry STU na Námestí slobody 19 v BA
  5. Edition 2016 – Príjemným spôsobom využitia voľného víkendu je aj návšteva galérie. V SODA gallery  nájdete výber diel českých a slovenských autorov.

 

Foto: Pexels