Pripomenutie angličtiny alebo objavovanie iných krajín?

Pred sebou máme ešte veľa dní prázdnin a treba si ich užiť naplno. Vybrali sme pre vás zoznam podujatí, pri ktorých sa zabavíte, ale aj sa niečo zaujímavé dozviete.

Bridge´n´ Talk s Bemene na Magiu

Aj vy máte pocit, že po mesiaci bez školy viete po anglicky stále menej a menej? Pripomenúť si zabudnuté slovíčka a naučiť sa nové môžete v utorok (01.08) na Magio pláži. Od 18:30 do 20:00 na vás čakajú konverzačné hodiny s lektormi a to úplne zdarma.

Cestami necestami

Dvadsiate pokračovanie prednášok Cestami necestami vás zavedie do Indonézie a Filipín. Zuzana Puškášová vám porozpráva o ostrovnom živote na indonézskom ostrove Lomboku, o jej vzrušujúcich a objavných cestách, ale predovšetkým povie viac o každodennej interakcie s lokálnou komunitou. Peter Hoferek vám zas prezradí niečo o Filipínach. Návšteva Filipín nie je len o krásnej prírode, potápaní, exotickom jedle, kohútích zápasoch, ale aj o kontakte s milými, aj keď chudobnými ľuďmi. Viac sa ale dozviete v utorok od 19:00 v Nervosa Restaurant.

Vernisáž Ivana Csudaia

Ivan Csudai je významným maliarom slovenskej postmoderny. Nastúpil na scénu v druhej polovici 80. rokov. Jeho tvorba je prevažne známa veľkými formátmi jeho obrazov, ale aj ich farebnosťou. Vernisáž sa uskutoční v utorok (01.08.) v Galérii Linea a potrvá do 30. septembra.

Swingové štvrtky

Máte chuť si zatancovať? Každý štvrtok po 19:00 pri fontáne v Sade Janka Kráľa na to budete mať príležitosť. Zažiť čarovné swingovanie môžete priamo pod holým nebom. Kľudne si prineste deky a niečo pod zub. Ale pozor, keďže sa tancuje vonku, podujatie sa koná v závislosti od počasia.

 

Foto: Pexels