Čítanie reči tela alebo denník cestovateľa. Čo je ešte pre vás pripravené?

Chcete sa naučiť vidieť druhým do hlavy? Alebo zistiť, aké metódy a techniky vám pomôžu pri dosahovaní vašich cieľov? Môžete si vypočuť aj zaujímavosti o Iraku od novinárky Ivy Mrvovej.

Efektívne vytváranie návykov a produktivita s Matejom Suchom

Aj vás už strhla prázdninová nálada a neviete ako sa prinútiť skoro vstávať, chodiť na brigády alebo cvičiť? Na utorkovom (11.07) workshope s Matejom Suchom sa môžete dozvedieť množstvo praktických metód a techník, ktoré vám pomôžu efektívne dosahovať svoje ciele. Workshop bude od 17:30 na Magio pláži.

O korupcii so spoluorganizátormi protikorupčných pochodov

Protikorupčné pochody vytiahli do ulíc tisícky ľudí. Snaha študentov, ktorí tieto pochody organizovali, nekončí. Viac sa o ich aktivitách spojených s protikorupčnou petíciou dozviete na diskusii od dvoch spoluorganizátorov. Tomáš Popovič a Róbert Martin Hudec vám určite odpovedia na vaše zvedavé otázky vo štvrtok (13.07) od 18:00 v KC Dunaj.

Denník cestovateľa – Irak, krajina rázcestí

Irak nie je typická dovolenková destinácia, ale stojí za spoznanie. V kaviarni Satori Stage vám o ňom porozpráva novinárka Iva Mrvová. Povie vám o šoféroch, ktorí jazdia bez papieroch na autách ešte oblepených vrstvami igelitu, aby zachovali vôňu novoty, o snehových vrcholcoch, kde sa pod bielou prikrývkou schovávajú míny a omnoho viac. Tak príďte v stredu (12.07) o 19:00 do Satori Stage.

Čítanie reči tela

Priali ste si niekedy vedieť, čo sa druhým odohráva v hlava, keď sa s nimi rozprávate? Alebo vedieť ako pôsobiť na ľudí okolo seba prostredníctvom vlastnej reči tela? Ak sa naučíte rozoznaj jednotlivé znaky reči tela, môžete poznať na tieto otázky odpoveď, rovnako získané znalosti využívať aj vo svoj prospech. Kurz sa uskutoční v stredu (12.07) od 18:00 v Satori Stage. Cena je 20 €.

 

Foto: Pixabay