Na týchto akciách by ste určite nemali chýbať

Prežije Európska únia? Aký dopad môže mať Brexit na Slovensko? Viete si zostaviť zmysluplnú a atraktívnu prezentáciu? Ktoré zlozvyky, týkajúce sa vašej neverbálnej komunikácie, by ste sa mali pri prezentovaní odstrániť? Nepoznáte zodpovedať tieto otázky a zaujímajú vás odpovede? V našom článku vám prezradíme, kde sa to dozviete.

Teší ma, mozog

Fakt, že využívame len 10 percent mozgovej kapacity, je nám známy aj pre film Lucy. Ale je to skutočne pravda? Prípadne, dokážeme ju zvýšiť? Odpovede sa môžete dozvedieť už dnes (10.4) o 18:00 v kníhkupectve Martinus Bratislava od neurológov Michala Minára a Alici Kušnírovej, psychologičiek Petry Brandoburovej a Simony Krakovskej a herca Roba Jakaba.

Najväčšia Bratislavská krúžkovica

Prázdniny sú už pomaly tu, a preto máte plné právo sa ísť bezstarostne zabaviť. Príležitosť na to budete mať zajtra na jednej z bratislavských krúžkovíc. V Tankeri v Bratislave vystúpi DJ Hilfe, DJ Zavo a DJ Milan Lieskovsky. Dokonca, budete mať možnosť zatancovať si doslova pod holým nebom.  Lístok si môžete kúpiť v predpredaji za 4 eurá.

Prežije Európska únia?

Maxman University si pre vás pripravila ďalšiu zaujímavú prednášku o aktuálnej situácii v Európskej únii. Blížiace francúzske voľby, odchod Spojeného kráľovstva z EÚ, nový americký prezident, aj to môžeme mať dopad na Slovensko. Ako nás to môže ovplyvniť vám v stredu o 18:00 prezradí Ivan Mikloš v Maxman Consultants.

Staň sa majstrom prezentácií

Chcete, aby vaše prezentácie boli zmysluplné a atraktívne? V podstate to nie je až tak náročne, ak sa budete držať niekoľkých kľúčových princípov, odstránite pár zlozvykov a zameriate sa viac na účastníkov. Samozrejme, viac a hlavne omnoho detailnejšie vám o tom povie Oliver Jakubík, ktorý viedol ako tréner firemné školenia, zážitkové workshopy a verejné prednášky pre viac ako 500 účastníkov. Stačí len prísť v utorok o 18:00 do The Spot na Námestí SNP 30 a pozorne počúvať.  Lístok si môžete zakúpiť tu

 

Foto: Pixabay