Jarné vegánske hody, premiéra LDO a ako vždy aj omnoho viac. Kam ešte môžete ísť cez víkend?

Čistenie brehov Dunaja

Starať sa o čistotu vodných tokov a zdrojov, je dôležité aj v dnešnej dobe. Mnohé z nich sú znečistené plastom a bežným odpadom. Následky znečistenia môžu byť katastrofálne, preto sa organizácia Sea Shepherd Slovakia rozhodla zorganizovať upratovanie brehov Dunaja. Pridať sa v sobotu môžete aj vy. Miesto stretnutia organizátori stanovili o 14:00 na parkovisku pod mostom Lafranconi.

Premiéra LDO

Aj tento rok si pre vás malí veľkí herci pripravili pútavé divadelné predstavenia. Vystúpi aj divadelný súbor eFFECTED, ktorý nedávno poskytol rozhovor Študentským novinám. Mladí herci vytvorili svoju vlastnú verziu Zlatovlásky, tak sme zvedaví, ako to zvládnu. Pridajte sa k nám a príďte v sobotu o 14:00 do Mestského kultúrneho strediska Senec.

Legendárna 3-parketová Oldies Disco

Maturanti, tento týždeň ste sa natrápili, a preto nastal čas sa odreagovať a zabaviť. Klub Elám pre vás a, samozrejme, aj pre ostatných pripravil legendárnu 3-parketová oldies párty plnú nesmrteľných hitov 60-tych až 90-rokov. Odznejú najlepšie pesničky od interpretov slovenskej, českej ale aj zahraničnej hudobnej scény. Všetko vypukne v sobotu od 21:00. Vstupné môžete zaplatiť namieste.

Jarné vegánske hody Bratislava 2017

Neviete si predstaviť život bez mäsa, mlieka, syra a slaniny? Verte, že existuje mnoho jedál, pri ktorých nemusíte použiť tieto suroviny, dokonca nič zo živočíšnych výrobkov. Okúste chuť vegánskych jedál túto nedeľu od 10:00 v Starej tržnici na Námestí SNP a možno si ich aj zamilujete. Organizátori pre vás pripravili tiež celodenný program s prednáškami, kuchárskymi show a mnoho iného, odporúčajú vám, aby ste prišli hladní.

 

Foto: Pexels