Vegan piknik, Pohoda alebo Jenny Jeshko. Kam sa chystáte vy?

Ani tento víkend sa nemusíte nudiť. Pripravené sú akcie pre všetkých vegánov aj nevegánov, pre milovníkov hudby ale aj omnoho viac.

Festival Pohoda

Aj tento víkend sa môžete ísť odviazať na ďalšom slovenskom festivale. Pohoda je umelecký festival na ktorom sa stretávala alternatíva, elektronika, world music a punk s klasikou. Dopĺňa ju aj literatúra, tanec, vizuálne umenie, film a divadlo. Jednoducho všetko, čo si len zažiadate. Svoje najznámejšie songy odohrá Billy Barman, Solange, M.I.A, alt-J a mnohí iní. Tak si len pobaľte karimatky a stany a užite si to.

Hudba v sade

Klasickú hudbu si môžete vychutnať v Sade Janka Kráľa. Prineste si deky a piknikové košíky a strávte krásnu sobotu na čerstvom vzduchu. O príjemný zážitok sa postarajú Eastwick Trio, Milan Paľa & Ladislav Fančovič a iní. Koncerty si vypočujete od 17:00 do 18:30.

Vegan piknik Vol. 1

Po dobovom pikniku prišiel na rad aj vegan piknik. Áno, ako správne tušíte, mäso tu neuvidíte, ale určite sa niečo nájde aj pre mäsožravé typy. Ak nie je niekomu po chuti zelenina, priniesť si môžete koláče, raw zákusky alebo rôzne pomazánky. Piknik sa uskutoční v sobotu (8.7) v Sade Janka Kráľa od 15:00 do 20:00, takže si môžete vypočuť aj koncerty.

Jenny Jeshko

Ak ste nestihli prehliadku značky Jenny Jeshko minulý týždeň, máte možnosť to napraviť. Modely nápaditej slovenskej návrhárky uvidíte aj v sobotu (8.7.) na Hviezdoslavovom námestí. Akcia sa koná v rámci festivalu kreativity Kreafest.

 

Foto: Facebook/Michal Augustin