Chalani doprajte si poriadnu pánsku jazdu

Ženy si spolu často vyjdú na nákupy, kávičku alebo obedík. Prečo by to nemohli urobiť aj chlapi? Každý občas potrebuje utiecť od bežných problémov, trochu sa odreagovať a byť s rovnakou krvnou skupinou, s chlapmi.

Voľný byt

Keď idú vaši rodičia na služobnú cestu, alebo sa niekam zabaviť s kamarátmi, tak prečo nevyužiť voľný byt. Pohár piva vždy dobre padne, ani nejaké slané nezaškodí, už len zapnúť telku, nájsť ten správny zápas a pekný večer je tu ako vyšitý.

Šport radšej naživo

Kedysi ste sedeli na tribúne každý zápas, ale teraz ste radi, keď ho zastihnete v telke? Povedzte si aspoň raz nie a choďte. Určite vám to pre jedenkrát aj priateľky „dovolia“.

Jedlo

Dobré jedlo poteší vždy a všade a nikto ním nepohrdne. Skúste nahodiť tému, dal by som si dobrý burger, v hentom podniku majú super ponuku a uvidíte ako všetci sadnú na lep. Určite vás tento výber jedla nesklame, niekde sú až hriešne dobré.

Aktivita nezaškodí

Aj keď sme hocako starí, hry nikdy neomrzia. Bowling je ideálna hra pre tie správne partie, ktorá pozdvihne tímového ducha a určite sa pri nej výborne zabavíte. Tiež dobrá forma zábavy je biliard alebo stolný futbal. Ak sa radi hýbete, určite vyskúšajte hru Laser Games. To vám radím, zoberte si aj náhradné oblečenie, riadne sa zapotíte.

 

Foto: freedomldt.com