Z nuly na štvrté, Sound a mnoho iného. To všetko na vás čaká cez víkend

Piatok môžete využiť na odreagovanie, sobotu na nakupovanie alebo šport a nedeľa bude plná zaujímavých myšlienok a príbehov. Kam, kde a kedy? To sa dozviete v našom článku. Krásny víkend. 


Sound
Ak sa chcete ešte dnes poriadne odviazať, zresetovať si hlavu, tak sa príďte zabaviť do klubu Dole na Námestí SNP. O zábavu sa tam postarajú jedni z najlepších slovenských DJov a očarí vás aj LED svetelný strop. Ďalej už ale nebudem prezrádzať, takže dnes o 22:00 v Dole.


HC Bratislava vs. MHK Humenné
Nepozerajte hokej v telke, choďte si ho radšej vychutnať na štadión. V sobotu o 17:30 môžete zájsť na Zimný štadión V. Dzurillu a užijete si prvý semifinálový zápas 2. hokejovej ligy HC Bratislava proti MHK Humenné. 


Bloger Bazar v Satori Stage
Na sobotu máme tip aj pre naše čitateľky. Pokiaľ chcete doplniť svoj šatník o módne kúsky, rozhodne navštívte 1. bazár blogeriek v Satori Stage. Určite tam načerpáte nové inšpirácie a možno tam získate aj pár užitočných rád. Pripravte na to svojho priateľa, pretože domov určite neprídete s prázdnymi rukami. Vybrať si môžete z kopy štýlového oblečenia, doplnkov, obuvi, bižutérie a iného. 


Z nuly na štvrté
Nedeľu večer od 18:00 si v KC Dunaj budete môcť vypočuť mnoho inšpiratívnych myšlienok od ľudí, ktorí sa dostali  nuly na štvrté. Prestavia sa vám Miro Remo, Ela Tolstová, Zuzana Duchová a iní.
 

Foto: Pexels