Joga v Medickej alebo Best of Silné reči

Bystrík Míček: Výdrž nie je len o množstve stráveného času

Na poslednej prednáške Maxman Univerzity vám Bystrík Míček vysvetlí, ako dizajn, biznis a ich synchronizácia vplývajú na úspešnosť firiem a zmenu spoločnosti. Bystík Míček vám tiež porozpráva svoj vlastný príbeh, ako sa z človeka, ktorý bol primárne zameraný na dizajn stal úspešný podnikateľ s medzinárodnou pôsobnosťou a, samozrejme, aj omnoho viac. Na prednáške sa môžete zúčastniť v stredu od 18:00 do 20:00 v Maxman Consultants.

Joga v Medickej záhrade

Potrebujete zrelaxovať? Načerpať pozitívnu energiu pred blížiacimi maturitami alebo skúškovým? Jedným z účinných prostriedkov je joga. Prídete na nové myšlienky, ale zároveň si aj trochu zacvičíte. Prvá tohto ročná joga sa bude konať v utorok Medickej záhrade ráno od 7:30 – 8:30 a večer 18:00 – 19:30.

Best of Silné reči

Skvelí herci a veľa zábavy. To vás bude čakať v stredu od 19:00 v bratislavskom Nu Spirit Clube. Zasmejete sa na hláškach a príbehoch Jána Gorduliča, Martina Hatalu, Siavasha, Tomiho Hudáka a iných.

Flóra

Po autách prišli na rad kvety. Od 4 – 7.3 všetci milovníci kvetov budú môcť prísť inšpirovať do Incheby, kde objavia najnovšie trendy vo viazaní, ale nájdu tam aj viaceré interiérové a exteriérové rastliny, bonsaje, kaktusy, záhradné terasy, bazény či vírivky. Pripravená je pre vás aj bohatý sprievodný program a súťaž vo viazaní a aranžovaní kvetov.